IF Stadion fortsætter det stabile og gode spil og sikrede sig endnu en sejr !

De vil det virkelig i Stadion i denne sæson. Nu skal det være. Alt det der med play-off giver for mange skuffelser – nu vil man have førstepladsen og den direkte oprykning til 1. division i håndbold. Og som drengene spiller for tiden, så er det bestemt en mulighed.

Søndagskampen i Ringsted mod TMS2 blev endnu et bevis. Stadion vandt så sikkert som 31-24 efter 16-14 ved pausen. Det skete i en kamp, som Stadion godt nok havde grublet lidt over på forhånd. For det var faktisk først efter en længere pause, at spillerne var på banen igen. Samtidig brugte TMS2 to-tre spillere fra førsteholdet, hvilket ikke gjorde opgaven lettere.

Kampen fik samtidig det særpræg, at man efter 10 minutters spil måtte skifte hal, da vandet dryppede ned på banen, og gjorde den umulig at spille på. Det gav omkring 10 minutters pause, og det ødelagde den gode rytme, Stadion var inde i. TMS2 fik udlignet Stadions føring på 12-9 til 12-12, men det var dog gæsterne, der gik til pausen med en føring på 16-14.

Resten af kampen styrede vore lokale håndbolddrenge, og da dommerne fløjtede kampen af, stod det 24-31 på resultattavlen. Endnu to vigtige point til Stadion, som endnu engang hamrede over 30 bolde i kassen. Det er altså imponerende !!

Alt tegner til, at det bliver SUS Nyborg og Stadion, der skal slås om førstepladsen. Fynboerne vandt også, og de fører rækken med tre point foran Brønshøj mandskabet, der dog mangler en kamp. Den spilles på lørdag den 14. december kl. 15.00 mod Dalby G&IF i Dalbyhallen og skulle på papiret – og med Stadions nuværende styrke være en overkommelig opgave.