IF Stadion har påbegyndt projekt "NYT STADION" med ét altafgørende mål for øje

Det har været “lige ved og næsten” for Brønshøjs håndboldherrer i IF Stadion de seneste sæsoner. Man har lige manglet det sidste og afgørende. Talentet er der, hvilket vi blandt andet fik at se i pokalkampen mod sølvvinderne fra GOG i ECV-hallen i slutningen af forårssæsonen. Omkamp måtte de stærke fynboere ud i, og Stadion gjorde en fantastisk god reklame for sig selv for øjnene af en fyldt hjemmebane.
En af Stadions største og bedste kampe i mange år var mod GOG. (Foto: Thomas Løser)
Men når det glipper nærmest på målstregen hver gang, kan man så fortsat holde motivationen og gejsten oppe ? Vi har spurgt Stadions formand Allan Juhl Jensen om netop dét og om klubbens planer for fremtiden.
– IF Stadion har et stort mål til næste sæson: OPRYKNING TIL 1. DIVISION, fortæller han med stor begejstring og optimisme i stemmen. – Vi har startet et projekt “NYT STADION” som betyder yderligere tilgang af spillere, intensiveret træning, flere træningsdage om ugen samt længere trænings seancer.
Der er tilknyttet en ny assistenttræner i Torben Andersen, som er rigtig stærk på forberedelse, og så er der tilknyttet fysisk træner til holdet. For det er nu det skal være !!
1.holdet har været i gang siden 1. maj – tre gange om ugen med nogle træningskampe, hvor ingen er tabt. Holdet holder fra tirsdag den 25. juni – én måneds pause, og starter op igen den 29. juli. Det bliver med et par hårde måneder i august og september med masser af træning, træningskampe og træningsweekender inden turneringsstarten ude mod nedrykkerne fra Køge den 22. september, slutter Allan Juhl Jensen.