Nej, nej, nej - Hillerød udlignede på straffe i 8 minutters overtid !

Det lugtede af den helt store skandaleafslutning på opgøret i Hillerød mellem hjemmeholdet og Brønshøj. Da kampens ordinære spilletid var overstået, førte BB med 1-0, men så eksploderede det hele pludselig med udvisning og straffespark og en udligning til 1-1 …

Mads Rønne havde ellers bragt BB foran på et flot mål, og indtil overtiden så han ud til igen at blive matchwinner på Hillerød Stadion. Det skete i en kamp, hvor begge hold havde sine perioder. Hjemmeholdet var virkelig opsat på at få sin første sejr efter tre nederlag på stribe, men bolden ville ikke ind mod et godt kæmpende BB-forsvar.

Samme tendenser fortsatte efter pausen, og efterhånden som viseren nærmede sig sluttiden, havde de fleste belavet sig på en sejr til Brønshøj. Danni König blev skiftet ind for at give angrebet mere tyngde, men det varede desværre ikke så længe, så blev han vist ud efter to gule kort. Det gav Hillerød de sidste dråber blod på tanden.

Men at dommeren havde lagt hele 8 minutter til, overraskede i den grad. Så de sidste sekunder blev hektiske, og her fik hjemmeholdet så det famøse straffespark, som gav udligningen til slutresultatet 1-1.

Dybt og vildt frustrerende for BB, som ellers havde sejren indenfor rækkevidde.

På lørdag er der igen lokalbrag mod naboerne fra Vanløse. Sidstnævnte besøgte kunstgræsbanen i Tingbjerg lørdag, og vandt der 2-1 over Slagelse på et sejrsmål 3 minutter inde i overtiden. Så ingen tvivl om, at der bliver knald på. Brønshøj må ganske vist nu undvære Danni König, men mon ikke spillerne er så opsatte og hidsige efter Hillerød kampen, at det kommer til at gå ud over VIF, der ellers kommer som ubesejrede i de seneste 8 kampe.