Nye store bøllebank til Husum - tabte 0-6 i Karlslunde

                                                 

Husum har fået den værst tænkelige start på opholdet i Danmarksserien. Det bliver til den ene store endefuld efter den anden. I sidste uge 0-5 hjemme mod Avedøre og lørdag 0-6 ude mod Karlslunde. Vi skal mange år tilbage for at se en målscore som den, Husum har efter de første fem kampe i sæsonen, 5-23 og 0 point. 

Kampen i Karlslunde gik nogenlunde som frygtet. Hjemmeholdet førte 2-0 ved pausen, men det var først mod slutningen, det gik helt galt. Indenfor det sidste kvarter scorede Karlslunde tre gange til det voldsomme slutresultat 6-0.

Som netavisen har skrevet før, så må de blåhvide tage opholdet i Danmarksserien som et læreår både hvad spil og tempo angår. Skulle det resultere i nedrykning, som noget jo tyder meget på, så ved spillerne, hvad der ventes af dem i tilfælde af en tilbagevenden. Der er altså tilsyneladende stor forskel på Københavnsserien og Danmarksserien.

Næste lørdag får Husum besøg af Tårnby FF i Husumparken, og her skulle være mulighed for en mere jævnbyrdig modstander, selvom gæsterne har klaret sig pænt med to sejre, to nederlag og en enkelt uafgjort indtil nu. Der fløjtes op kl. 14.00 !