Scoop for Brønshøj - Danni König vender tilbage til sin barndomsklub

En af de helt store nyheder i weekenden er, at Danni König vender tilbage til de sort/gule og er klar til at spille for BB fra efterårets start. Det er intet mindre et scoop for Brønshøj. Efter sin tilbagekomst fra USA har König spillet en række gode kampe for Lyngby, hvor han havde en række afgørende scoringer i de sidste meget vigtige opgør, som jo endte med oprykning til Superligaen.

Danni König og sportschef Thomas Ibsen har aldrig helt sluppet kontakten, siden han forlod Brønshøj

– Siden Danni rejste fra Brønshøj Boldklub, har jeg været i løbende kontakt med ham, og han har trænet med, når han har været hjemme i Danmark. Jeg er både glad og stolt over, at han nu vil spille for os igen, siger sportschef Thomas Ibsen til BB’s hjemmeside og fortsætter: – Danni er gammel topscorer med en fin målnæse. En dygtig og sikker angriber, der scorer mange mål og er topfit. Samtidig er han en af vores egne drenge fra Tingbjerg, hvor han voksede op og startede sin karriere her i Brønshøj Boldklub, tilføjer sportschefen.

Danni König har bl.a. spillet i Randers FC, FC Vestsjælland samt Oklahoma City Energy og FC Cincinnati. Han fik debut som 18-årig i 2005 for Brønshøj, blev kåret til årets spiller i sæsonen 2010/11 og har fået Fiduspokalen en enkelt gang. Danni har optrådt for hvepsene i 162 kampe, hvor det er blevet til 68 mål.

Det bliver dejligt atter at se ham i landets smukkeste fodboldtrøje, når turneringen starter i næste måned.