Stadion kom godt igen efter skuffelsen i sidste uge

Stadions Fort ECV-hallen – indtil videre er det kun blevet til et enkelt pokalnederlag til store GOG

Nederlaget i Ringsted til TMS2 i sidste uge var ærgerligt og en stor skuffelse for Stadion. Derfor var det vigtigt at komme oven på igen hurtigst muligt, og det lykkedes lørdag eftermiddag i Fort ECV-hallen, hvor Furesø Håndbold blev sendt hjem med et nederlag på 28-23 efter 17-10 ved pausen. Cifrene lyver lidt, for Stadion burde have vundet langt større. En overgang efter pausen førte hjemmeholdet med ti mål, men mod slutningen fik gæsterne unødvendigt lov til at komme lidt tilbage i kampen og pyntet for rigeligt på slutresultatet.

Næste søndag den 19. november kl. 14.00 skal Stadion igen på lidt af en langtur til Korsør, hvor de i Storebæltshallen møder Korsør/Slagelse Elitehåndbold. Det er et mandskab, der ligger lige i midten af rækken. De slog blandt andet Furesø Håndbold med 31-25 i Værløse Hallen, så det kan såmænd blive svært nok – og så efter en lang køretur.