Stadion tabte unødvendigt i Næstved efter gyser afslutning

Så gik den ikke længere – selvom det godt kunne have være gået meget anderledes. For udekampen i 2. division mellem Næstved/Herlufsholm – Stadion sluttede med en hjemmesejr så kneben som 23-22, men i et opgør, hvor Stadion på et tidspunkt i første halvleg var foran med hele 11-5. Så gik holdet pludselig i stå, og inden pausen kom Næstved/Herlufsholm op på 13-11.

I anden halvleg fulgtes holdene pænt ad, og man begyndte så småt at forberede sig på en lidt for spændende afslutning. Det skulle dog vise sig at blive den rene gyser. For da der manglede godt et minut af kampen førte Stadion med 22-21, men så fik hjemmeholdet tildelt et tvivlsomt straffe, og så stod det helt lige igen. Stadion havde dog chancen på efterfølgende angreb, men en for tidlig afslutning uden mål, gav sydsjællænderne chancen, og den benyttede de til at score sejrsmålet til 23-22 !

Det var et nederlag, der sved. For set over hele kampen brændte Stadion for mange oplagte chancer. Så turen hjem fra Næstved denne mørke og kolde søndag aften føltes ekstra lang og dræbende. Og noget der ikke hjalp på humøret var FIF’s og Roskildes sejre, som dermed lagde yderligere afstand ned til Brønshøj mandskabet på 3. pladsen.

Men på søndag skal Stadion op på hesten igen, når Team Sydhavsøerne2 kommer på besøg i ECV-hallen kl. 13.45.