Thomas Schou bliver sportschef i IF Stadion, som styrker organisationen til fremtiden

Vor lokale håndboldklub IF Stadion som ligger i den danske 2. division styrker den sportslige sektor markant. Det sker blandt andet med indførelsen af noget nyt i klubben – en sportschef – og det bliver divisionsholdets træner gennem syv år, Thomas Schou, der får den tjans.

Her ses cheftræner Thomas Schou i sort til højre i vild jubel med sine spillere i Stadion.

IF Stadion har gennem en årrække været en del af toppen i 2. division, og flere gange tæt på oprykning til 1. division. Thomas Schou vil i rollen som sportschef, få ansvar for trænere, spillere og den sportslige udvikling i IF Stadion.

     

Her ses Thomas Schou som taler ved et sponsor arrangement op til en vigtig kamp. Det bliver måske også en af hans roller i fremtiden som sportschef.

Som nævnt har han haft ansvaret for 2. divisionsholdet gennem 7 sæsoner, og det har været klubbens udtrykkelige ønske at fortsætte dette samarbejde. Men man har samtidigt også haft fokus på at give truppen nye impulser i den kommende sæson.

                                                   

          Thomas Schou her sammen med netavisens redaktør ved uddeling af Sportsprisen 2019/2020

– Og jeg glæder mig meget til den nye rolle, siger Thomas Schou til netavisen. – Jeg har været meget glad og tilfreds med at være en del af IF Stadion i de mange år, og den nye rolle er den helt rigtige udfordring på det her tidspunkt i mit håndbold liv.

– Vi er meget tilfredse med det store arbejde, Thomas har leveret gennem årene, og det er med stor glæde vi har kunne lande denne nye aftale med ham, supplerer formand Allan Juhl Jensen, der her ses med en af klubbens sponsorer, Bettina Wuust Lohse, REMA 1000 i Brønshøj.

– Thomas er det perfekte match til vores ambitioner, siger seniorformand Carsten Jørgensen, som også kan afsløre, at man allerede nu har trænersituationen klar til næste sæson. – Vi har lavet aftale med Jonas Jensen, som har haft Rødovre de seneste sæsoner. Han er selv tidligere spiller i Ajax og Holte, har været træner i 4-5 år og har rygsækken i orden. Vi ønskede en profil, som kan matche Stadion, og vi er helt sikre på, at Jonas er den rette.

IF Stadion er en af Danmarks ældste håndboldklubber, stiftet i 1906. De største triumfer ligger en del år tilbage: Det Danske Mesterskab i 1972 og 1973, desuden pokal titlen i 1969.