Udvisning blev dyr for Brønshøj i "Slaget om mosen"

BB’s anfører Jamil Fearrington var den første, der efter kampen var henne og sige tak til supporterne

Det så ellers så godt ud, da man nærmere sig afslutningen på første halvleg i lokalopgøret mod AB lørdag eftermiddag på Tingbjerg Ground. Hjemmeholdet førte 1-0 på et mål af Oliver Lassen efter 21 minutter, og i sidste minut for pauseteen fik Kevin Bechmann Timm tromlet bolden i AB’s målnet til stor jubel for de sædvanligvis glade og højt syngende tilskuere. Men han havde desværre lavet et frispark mod målmanden, som efter dommerens skøn gav hans andet gule kort og dermed en udvisning.

Det kom til at præge de sidste 45 minutter, som dog fortsatte meget intenst. Gæsterne havde fået ny tro på tilværelsen og udlignede til 1-1 efter bare fem minutter efter pausen, og bare otte minutter senere kunne de grønne så score sejrsmålet til 2-1. BB kæmpede bravt for at vende den stilling, men desværre forgæves. AB vandt håneretten og rykkede samtidigt op foran BB i rækken.