Ups Husum - det var en grim én i Emdrupparken til KFUM

Puha – det var da en forfærdelig én Husum rendte ind i, da de blåhvide mødte KFUM Skærtorsdag i Emdrupparken. Førerholdet vandt med hele 4-0 efter 1-0 ved pausen. Indtil et par minutter før pausen stod tingene lige, men så scorede hjemmeholdet til 1-0, hvilket blev halvlegens resultat.

Efter pausen blev den sidste halve time nærmest et mareridt med hele tre KFUM-scoringer. En i aller- højeste grad uvant situation for Husum spillerne, men samtidig en mindre magtdemonstration fra KFUMs side. Søborg mandskabet spiller godt, og kigger man på stillingen, så er det helt okay, de fører. Desværre har Husums nærmeste konkurrent til andenpladsen, Tårnby FF haft god gang i den de seneste kampe, og det har betydet, at amagerkanerne nu indtager Husums plads. De blåhvide er herefter placeret som nummer tre.

Allerede på mandag – 2. påskedag – tager Husum imod PI Fodbold i Husumparken. Det er også en svær opgave, men lad os håbe, hjemmeholdet har fået rystet lussingen af til den tid. Der fløjtes op kl. 13.30.