Vildt målorgie da Brønshøj spillede uafgjort 4-4 mod AB på Tingbjerg Ground

Endelig rullede bolden igen, og så blev det med et brag af en kamp mellem arvefjenderne Brønshøj-AB. Kort sagt det var “slaget om mosen”, det drejede sig om, da de to klubber søndag eftermiddag spillede uafgjort 4-4 efter en utroligt underholdende kamp på Tingbjerg Ground.

Her udligner Nicolaj Clausen til 4-4, mens AB’s målmand spræller forgæves i luften

Super skønt vejr og en kanon stemning og en flok sultne spillere på begge hold, der bare havde lyst til at spille fodbold. Brønshøj startede bedst og førte efter 35 minutter med 2-0 på to glimrende mål af Kevin Bechmann Timm. Imidlertid lykkedes det for AB at reducere i halvlegens sidste minut, så det stod 2-1 ved pausen.

AB kom bedst ud til 2. halvleg og fik udlignet til 2-2 efter bare et par minutter. Det slog dog ikke hjemmeholdet ud, der ufortrødent sloges videre, og på en super solopræstation bragte Casper Löween BB foran 3-2 bare fire minutter senere. Et kvarter før tid scorede hjemmeholdets Gustav Therkildsen selvmål til 3-3, og så lykkedes det pludselig for AB at komme foran for første gang i kampen bare 8 minutter før tid. Med 3-4 dalede stemningen en del, men den kom igen helt i top, da Nicolaj Clausen udlignede til slutresultatet 4-4. Ærgerligt for BB som virkelig ydede en flot indsats, men okay – der var underholdning til den store guldmedalje, og et enkelt point er da bedre end ingenting.