2700-netavisen er blevet 10 år !

Endnu et godt eksempel på, hvor hurtigt tiden flyver afsted. Brønshøjs første og eneste “rene netavis” har netop fejret 10 års fødselsdag. Om vi havde regnet med det, da vi vovede os ud på så dybt vand, er svært at svare på. Men vi havde selvfølgelig en ide med projektet – ikke mindst fordi vi fandt det vigtigt at have to medier på banen.

Daværende overborgmester Frank Jensen var en af de første, der bød netavisen velkommen, da vi var på Københavns Rådhus for at præsentere den. Vi fik mange gode ønsker med – og op til flere gange var Frank Jensen i netavisens spalter.

Man kan aldrig sammenligne os med det andet lokale medie. For vi er to vidt forskellige ting, og selvfølgelig er der plads til os begge. Vi går for eksempel meget ind for at have en fast og aktuel sport, hvilket vi også i allerhøjeste grad er blevet belønnet for af de lokale klubber og ikke mindst læserne. Endvidere satser vi på personlige lokale historier – ikke mindst fra gammel tid.

Som skrivende i 2700 området siden 1978, har netavisens redaktør en solid baggrund. Og der er nok at tage af.

Vi er også glade for at have vores redaktion i bydelen – midt på Husum Torv. Og så har vi den kæmpe fordel, at vi aldrig har problemer med at blive distribueret. Alle kan til enhver tid gå ind på 2700-netavisen.dk og følge livet i bydelene. Det kræver så også, at vi stort set “er på” døgnet rundt, men det er bare noget, vi nyder. 2700 Brønshøj er et dejligt område at skrive om. Og lad os være helt ærlige. Det var kærligheden til området der gjorde, at netavisen blev født. Tanken om slet ikke at skulle bevæge sig rundt i bydelene mere var nærmest ikke til at holde ud.

     10 år i 2700-Brønshøj

Hvis vore kære og trofaste læsere vil give os et bidrag i anledning af fødselsdagen, så kan det være i form af at udbrede kendskabet til 2700-netavisen endnu mere. Vi har mange læsere i dag – men vil meget gerne have endnu flere.

Til enhver tid er alle fortsat velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, man mener, vi skal gøre. Skriv blot til fa@2700-netavisen.dk – og vi vender tilbage.

Tak for de første 10 år !