Om 2700-netavisen / 9. årgang

               

Ja det er fantastisk som tiden flyver afsted. Vi mærker det her på 2700netavisen, for vi er netop gået ind i 9. årgang som Brønshøj og Husums eneste rene digitale avis. 

Netavisen er blevet en naturlig del af hverdagen i bydelene. Omkring 4.000 besøger netavisen i døgnet (det er omkring 28.000 om ugen) – og det viser heldigvis, at vi så rigtigt, da vi i sin tid valgte at lave et lokalt nyhedsmedie på nettet. Og at andre har lagt mærke til dette, kan man jo selv konstatere.

En væsentlig ting i dette spil er lokalkendskabet og erfaringen fra området. 40 år som lokal formidler i 2700 Brønshøj giver en ballast, som ikke mange kan måle sig med, og læserne kan altid stole på, at hver en linje i netavisen er skrevet med hjertet. Det er ægte kærlighed til vores dejlige område. Samtidig har vi jo også haft den glæde at kunne blive boende i bydelen.

2700-netavisen ligger midt på Husum Torv, Frederikssundsvej 322 A 3. sal – og vi mærker naturligvis tydeligt de fordele det giver, når man er placeret i det distrikt, man skal skrive om. Det mener mange af vore læsere også. Vi er blevet bydelens lokale avis på nettet.

Så vi fortsætter med krum hals – og er åbne for alle tiltag og ideer. Det er bare at skrive til os.

Vi vil fortsat være et kærkomment tilskud i form af omtale og opbakning indenfor såvel den lokale handel, sport, kultur og hvad der ellers rører sig.

2700-netavisen køres fortrinsvis af undertegnede, men vi har fået flere faste leverandører af både tekst og foto, så vi med hjertet siger tusind tak. Der er mange lokale, der gerne vil bakke op om netavisen, og det er vi meget glade for.

Planen er fortsat, at der skal flere faste folk i redaktionen, men det kommer hen ad vejen.

Alle er som nævnt velkommen til at kontakte os, hvis man har noget på hjertet. Gå ind under kontakt for yderligere oplysninger.

Hjertelig hilsen

Flemming Antony M.DJ
Ansv. redaktør og udgiver