96 røde balloner blev sendt afsted fra Korsager Skole onsdag formiddag

96 røde balloner plus det løse blev onsdag formiddag sendt afsted op over Brønshøj-Husum – et smukt og rørende syn!
– På hver ballon, der fløj ud i verden, sad en lille hilsen fra én af de 96 nye elever i 0. klasse, der onsdag havde første skoledag på Korsager Skole, fortæller børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen, som selv var til stede på skolen ved ballonopsendelsen.
– Sådan har man gjort på Korsager Skole i Husum i 12 år, og hvert eneste år er der mennesker på Sjælland og endda ofte i Sverige, som finder en ”ballonpost” og svarer tilbage pr. mail med for eksempel en anekdote fra deres egen skoletid. Til stor glæde for børne og voksne, fortæller borgmesteren videre.
– Der er meget at glæde sig til for de nye elever på Korsager Skole, for skolen har de seneste år løftet kvaliteten markant og på den måde skabt et rigtig godt image og en stærk tillid mellem skole og forældre. Og snart tager man hul på at helhedsrenovere den originale del af skolen, så de fysiske rammer også får et løft.
– For første gang i mange år har der i år været nok børn til at åbne fire 0. klasser på Korsager Skole. Det er dels et udtryk for, at der kommer flere børn i distriktet, men i høj grad også, at flere og flere vælger den lokale skole til, fordi de ser den som det bedste tilbud til deres børn. Det gør mig så glad! Jeg mødte 96 forventningsfulde børn og deres forældre i dag, og jeg ønsker dem alle en fantastisk begyndelse på det nye liv på Korsager Skole, slutter Jesper Christensen og tilføjer både balloner og snore er i øvrigt biologisk nedbrydelige.