Aktiviteter i Husumvold Kirke Uge 38 og 39

Husumvold kirke meddeler:

Der er de seneste uger kommet godt gang i kirken, og vi fortsætter i samme stime.

I de næste uger byder programmet på både koncert, legestue og Fredagsmøde. Der er derfor noget for alle størrelser i Husumvold Kirke.

Babysalmesang
Fredage 10-11-30 med tilmelding til holdet.
Der er stadig få ledige pladser på vores babysalmesang, som er starter op i slutningen af august. Holdet er for forældre og babyer i alderen 0-9 måneder. Så hvis I vil bruge fredag formiddag i selskab med andre forældre, deres babyer og vores korleder Christina Schimmell Rindorf, så meld jer til og kom med på dette efterårs hold. På programmet er sang, bevægelse og nærvær. Læs mere og tilmeld dig og din baby på kirkens hjemmeside.

Legestue i Husumvold Kirke

Onsdage kl. 10-12

Vi glæder os til at kunne byde store og små indenfor til hygge, leg og sang i kirken. Husumvold Kirkes legestue foregår i kirkens lokaler hver onsdag fra kl. 10-12. I legestuen har I mulighed for at træffe andre med børn, hygge jer, lege og synge med børnene og udveksle erfaringer. Alle er velkomne; mødre, fædre, dagplejere, bedsteforældre, mfl… Vi serverer hjemmebagte boller, saftevand og kaffe/te undervejs.

Boller, kaffe/te og saftevand: 5 kr. pr. familie.

Andagt og Fredagsmøde

Fredag d. 24. september kl. 14-16

Andagten denne fredag er ved sognepræst Stig Boel.

Fredagsmødet denne fredag vil være ved Olga Trochina, en af kirkens organister, som vil fortælle om hende barndom og ungdom i Rusland. Olga vil berette om sin opvækst i landet og fortælle anekdoter, som giver indblik i det store land og kulturen.

Det vil blive en oplevelse for alle sanser med smagsprøver på russisk mad, musik og videoer fra festligheder i Olgas fødeland.

Vi er sikre på at det bliver en spændende fredag med masser af indtryk. Vi glæder os til at se jer!

Koncert: Mozart Salon

Søndag d. 26. september kl. 16

Husum og Husumvold Kirkes fælles koncertrække ”Ord og Musik” inviterer til ”Mozarts Salon” i Husumvold Kirke. En koncert, der vil tryllebinde dig og lade dig få et indblik i Mozarts verden ved oplæsning af uddrag fra hans breve. Breve om selvstændighed, ægteskab og tankerne bag nogle af Mozarts store kompositioner.

Koncerten er med Kvintetten Nordvind, som denne søndag vil være repræsenteret ved Simon Rosenkilde Roed på fløjte, Maria Lundbak på obo, Mikkel Nørgaard på klarinet, Johannes Herjö på fagot og Martin Mårtensson på horn.

Musikken vil blive ledsaget af oplæsning af uddrag fra Mozarts breve mellem de forskellige satser. Det vil være Husumvold Kirkes egen sanger Lau Frederiksen, der vil stå for oplæsningen og sammen med musikken føre os ind i Mozarts univers.

Det er Husumvold Kirkes egen organist Eva Maria Jensen, der har været primusmotor på konceptet og udvalgt Mozarts breve til oplæsning.

 

Vi glæder os til at se jer i Husumvold kirke!