Lørdag eftermiddag blev det så Husums tur til at tænde årets juletræ

Fredag blev juletræet tændt på Brønshøj Torv, og lørdag fulgte Husum så trop med tændingen af deres juletræ – ikke på torvet – men på hjørnet af Husumvej og Frederikssundsvej overfor Føtex. 

            

Juletræstændingen i tre tempi. Øverst sender julemanden sin flamme mod træets stjerne, og det udløser en sand regn af “sne”, som daler ned over publikum. Til højre – træet står tændt og flot.

Fra klokken 16.30 spillede musikere fra Ballerup Brassband op med julemelodier, hvilket gav en dejlig stemning på pladsen, hvor det 11 meter høje juletræ stod klar. Og mens det stod på, så sørgede de lokale spejdere for, at man kunne købe varme æbleskiver og dejlig varm gløgg til de voksne.

Klokken 17.00 blev alle budt velkommen af Johnnie Jørgensen, Husum Special Optik, som bl.a. opfordrede til at holde afstand, og lige inden da var der uddeling af gratis nissehuer til alle børn.

Så kom et større børnekor fra Husumvold Kirke og sang julesange. Det blev fulgt op af et lille voksenkor, som fortsatte i samme spor. Endelig var der en juletale, som sluttede med, at alle kaldte på selveste JULEMANDEN, som så kom kørende i en gammel veteranbrandbil fra Gentofte Brandbils museum. Julemanden tændte herefter træet i al sin glans, og legede med alle børnene.

Aftenens store hit hos børnene var naturligvis uddelingen af de obligatoriske godteposer.

Foto: F. Sund

Julen er indledt for alvor i både Brønshøj og Husum

Og så kører toget for alvor. Til og med den 24. december vil der være gang i den i både Brønshøj og Husum, og netavisen vil da opfordre alle til at bakke julehandlen op og købe både julegaver og julemaden i de lokale butikker.

netavisen 27. november kl. 18.45