Oplev James på hjemmebane ..

På søndag den 20. marts kl. 14 kan man synge med på sange som ”Oh Marie A’ve’ hjem te dig”, når vores lokale James Rasmussens giver koncert og fortæller anekdoter om sin tid i Danmarks første boyband Four Jacks.

James Rasmussen var en fjerdedel af den hæderkronede sangkvartet Four Jacks, som blev dannet i 1956 af Poul Rudi og Otto Brandenburg. Kort efter kom John Mogensen til, og da baggårdspumaen Otto Brandenburg forlod kvartetten i 1958 for at gå solo blev han erstattet af Brønshøjs egen James Rasmussen.

I dag har James Rasmussen taget rundt med sange af Four Jacks og John Mogensen i mere end tyve år. Han underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang, og fortæller undervejs anekdoter fra tiden. Der venter en enestående mulighed, for at opleve et stykke levende dansk musikhistorie og ikke mindst synge med på sange som Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie A`ve`hjem te`dig.

 

Café Pilen serverer et søndagsbord kl. 12.30-13.30 inden koncerten kl. 14.  Mad- og koncertbilletter fås på pilegaarden.kk.dk. Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.