Snart er gadebilledet helt ændret i Kobbelvænget og Gadelandet

Næsten dagligt kan man se fremskridt i det store byggeprojekt på Kobbelvænget og Gadelandet. Enorme og tunge moduler hejses op fra blokvogne af en kæmpekran, mens trafikken på Gadelandet pænt må stå stille imens. Især i baggrunden mod Frederikssundsvej begynder tingene for alvor at tage form, og det samme gælder i Kobbelvænget, hvor en hel boligblok har rejst sig.

Det er godt et år siden, man påbegyndte byggeriet, og netavisen har ind i mellem taget pulsen på det store projekt. Før man gik i gang med opførelsen, havde man gang i nedrivningen af det gamle samt udgravninger. Planen har hele tiden været, at det hele skulle stå klar ultimo 2022, men om man kan nå det, vil kun tiden vise. Der er fortsat et pænt stykke vej endnu. Man forventer indflytningen under alle omstændigheder kan påbegyndes på det tidspunkt.

Der opføres byggeri af i alt 363 bæredygtige boliger i størrelsen 31-114 kvm. Boligtyperne udgør både mindre lejligheder velegnet til den enlige eller studerende samt små og store familieboliger og enkelte rækkehuse.

De eksisterende administrationsbygninger besvares for at opnå bæredygtighed, og flere af de omkringliggende bygninger er allerede blevet istandsat og har været under udlejning til kontor og erhverv. Det gælder også butikkerne ud mod Frederikssundsvej.

Sådan kommer det til at se ud mod Gadelandet

De Forenede Ejendomsselskaber har lagt Kobbelvænget/Gadelandet projektet online på deres hjemmeside. Man skal bemærke, at der er mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev, hvori man får en mail løbende, når der er nyt omkring byggeriet. Man kan gå ind på siden her – https://www.dfe.dk/bolig/bolig/broenshoej-projektboliger

Det samlede projekt når det står færdigt.

netavisen tirsdag den 15. marts 22 kl. 17.15