Nykøbing Falster Revyen gør det igen

Det kan godt være, Nykøbing F ikke har et hold i fodboldens superliga, men i revyens verden har byen en bundsolid superligastatus. Og det er imponerende, at den lokale revy befæster sin stilling år efter år. Netavisen var torsdag aften til premiere på årets forestilling, og endnu engang må vi konstatere, at den imponerer på flere måder. 

“Nyt fra Falster” giver revyholdet her til stor morskab for et begejstret publikum

For det første var revyen atter tilbage i de vante rammer. Grundet Coronapandemien måtte man sidste år flytte forestillingen til byens sportshal, og selvom det faktisk var ret så vellykket, var det rart at være tilbage på hjemmebanen i Nykøbing F Teater. Her havde man til den nye sæson fjernet 60 pladser i salen, hvilket gjorde det meget behageligere for publikum.

Ligesom Kasper Hjulmand går efter at sætte det stærkeste fodboldlandshold, gør Mickey Pless ham kunsten efter i sin revy. Selvom der var ændringer i holdopstillingen i forhold til sidste år, så fungerede Pless’ holdet meget overbevisende. Og her må vi allerførst nævne Bente Eskesen, som i en alder af 74 år spræller som en fisk i vandet og i den grad imponerer i sine forskellige roller. Blandt andet som Dronning Margrethe. Mange har haft den rolle, men Bente Eskesen ligger utrolig tæt på virkelighedens dronning. Vi oplever hende også i fuld vigør på dansegulvet i nummeret “Ydmyghed”, hvor hun giver den for fuld knald sammen med en anden af revyens stærke kort Kristine Yde.

“Længe leve kongehusene” handlede både om den danske og britiske dronning og deres familier

Gordon Kennedy imponerer faktisk hver gang, vi oplever ham. Han falder fantastisk godt ind på holdet og spiller med stor lune. Han får virkelig hele salen med på sin egen “Monopoler”, hvor han leverer sin uimodståelige udgave af “Mads eller Sarah og Monopolet” fra DR’s P4.

Troels Malling viser også, at han bare bliver bedre og bedre og behersker alle roller. Toppen var hans egen monolog “Senfølger”, som han serverer siddende på en taburet i et hjørne af den store scene i skummel belysning. Det sker i forestillingens første afdeling, og han sluttede den af i anden under titlen “Flere senfølger”.

Troels Malling betror sig til publikum om pandemien og hvilken indflydelse, den fik på hans tilværelse

Kristine Yde er en af de nye i årets forestilling. Men hun går til den med brask og bram og kan glæde sig over en flot debut i Nykøbing F Revyen. Indtil da havde hun gjort sig mest indenfor musicals. Det vil ikke overraske, hvis hun også er med næste år.

Og så må vi endnu engang tage hatten af for Rasmus Krogsgaard. Den 42-årige skuespiller har nu i syv år været fast inventar i revyen, og han bliver bare bedre og bedre. Han spænder over det hele. Både musikalsk og som skuespiller. Der et ikke noget at sige til, at revyens anfører Mickey Pless efter forestillingen gav størst hyldest til Krogsgaard.

             

                              Rasmus Krogsgaard                                                              Mickey Pless

Mickey Pless havde en stor arv at skulle følge op på, da Flemming Krøll abdicerede efter flere års stor succes. Men han har gjort det godt og grundigt. Det kræver sin mand at holde en så stor og anerkendt revy gående, men det er lykkedes. Og for at blive i fodboldens terminologi, så er han en super anfører for sit revyhold, og samtidig en dygtig kapelmester for revyens glimrende orkester.

Netavisen vil ikke gå i detaljer i selve revyens program. Blot konstatere at standarden holder, og at man selv skal unde sig den oplevelse at tage til sydhavsøen. Vi er vidende om, at mange fra Brønshøj hvert år tager turen, og de som fortsat gør det kan glæde sig. Der spilles til og med den 20. august.

Det hele funker !

2700-netavisen må igen give årets revy maks. stjerner – fem