Brønshøj har fået ny formand efter Jan Juul

I 2014 tiltrådte den tidligere førsteholdsspiller Jan Juul Jørgensen pladsen som formand for Brønshøj efter at den mangeårige formand Finn Ryberg abdicerede. Og den post havde Jan Juul indtil for nylig, hvor han valgte at træde tilbage og overlade pladsen til en anden tidligere førsteholdsspiller Peer Goe Jacobsen.
Goddag og farvel – den afgående formand Finn Ryberg tager imod efterfølgeren Jan Juul i 2014
Egentlig var Jan Juul indstillet på at stoppe allerede ved årsskiftet, men valgte alligevel at fortsætte i håbet om at et nyt år kunne give fornyet energi. Det skete imidlertid ikke, og derfor valgte han at træde tilbage nu, hvor sæsonen netop er afsluttet.
Heldigvis har min ”gamle” holdkammerat og nuværende medlem af bestyrelsen, Peer Goe Jacobsen, sagt ja til at overtage posten som formand i både moderklubben og ApS’et, siger Jan Juul, – og det er jeg glad for.
             Peer Goe Jacobsen – ny formand i Brønshøj Boldklub
Det har været en ære at være formand for den klub, som jeg har været medlem af siden 1969, og selvom det ikke kun har været en dans på roser, så har jeg haft mange skønne og dejlige oplevelser, som jeg ikke ville have været foruden. Selvom jeg stopper som formand, vil jeg i det omfang, hvor jeg kan, hjælpe til som frivillig og naturligvis komme og se klubbens førstehold på Tingbjerg Ground, slutter Jan Juul.
netavisen 26. juni kl. 14.00