Pejsegaarden har indgået samarbejde med kendt restauratør fra 1. september

Pejsegaarden har indgået samarbejde med restauratør Søren Haahr, som fra torsdag den 1. september har overtaget driften af køkkenet i etablissementet.

–  Og det er vi naturligvis både glade for og stolte over, fortæller Ronnie Handskemager til netavisen.

– Søren er restauratør og har prøvet en del efterhånden. Han startede sin første restaurant på en husbåd lige ved Nyhavn og har i årenes løb haft forskellige restaurationer som Nose2tail i Kødbyen og Illum Rooftop på Strøget og han har drevet selskaber i selskabslokaler i kødbyen. Han er for øvrigt  kommet på Pejsegaarden i mere end 25 år, da han både har leveret Lyd og Lys og trænet shows sammen med Paw & Lina i Infernal, som han var en del af for år tilbage!

                        Søren Haahr ny mand i Pejsegaarden

Søren Haahr glæder sig til at forkæle gæsterne på Pejsegaarden med lækker mad til alle fester, arrangementer, kurser med videre.

Fra 1. november vil han overtage afviklingen og driften af alle arrangementer på Pejsegaarden og som sådan være forpagter af husets eventafdeling.

                                               

– Vi er glade for at have fundet en så erfaren herre som Søren til at komme fremtiden i møde hos os, og tror på, at han er den helt rette mand til at videreudvikle Pejsegaarden og udnytte stedets potentiale fuldt ud, siger Ronnie Handskemager, som driver det populære hus og nu kan koncentrere sig endnu mere om at byde de mange medlemmer af Pejsegaarden dans, De Dansende Divaer og Girls & Gays velkommen tii en ny sæson. .