Er "KAB Varslingssystem" en skræmmekampagne ?

Beboerne i Bellahøjhusene sover ikke altid godt om natten. Hele polemikken med at et eller flere af husene kan brase sammen under en voldsom storm, har gjort dem urolige. De høje huse har stået støt og stærkt siden indvielsen af dem i midthalvtredserne, og man forstår ikke al den blæst, der i dag er omkring emnet. Ved stormen Otto for nogle uger siden blev alle beboerne evakueret, og da de var hjemme igen, var der ikke sket noget som helst med husene. Det var en ubehagelig og samtidig besynderlig oplevelse, som man ellers stille og roligt var ved at lægge fra sig.

Imidlertid blev man påmindet om udsigten til endnu en evakuering, da snestormen ramte landet for nogle dage siden. Således modtog alle involverede beboere en sms fra KAB Varslingssystem, som igen malede en vis herre på væggen.

Netavisen har været i forbindelse med en af de ramte beboere, Tonny Hansen, og han forklarer følgende:

Finn Larsen(KAB) og John Sørensen(SAB) har i et interview få dage efter sidste evakuering udtalt,at man har vidst det siden 1955! Jeg har boet her i lidt over 28 år og har oplevet stormvejr,op til flere gange. Vi er flere beboere som har en mistanke om,at det er noget økonomisk,som ligger bag deres ageren! Kunne være interessant hvis der blev fokuseret på,hvilke økonomiske fordele der blev udløst af denne renovering/evakuering? Som det foregår nu,så er der både ældre og børn der bliver bange/bekymrede. De har både krigen i Ukraine samt jordskælvet i Tyrkiet på nethinden.

Den pågældende sms som beboerne modtog lød således:

     

   

 

Nu gik det lykkeligvis så godt med snestormen, at husene fortsat står op. Og spørger man beboerne om deres mening omkring disse varsler, så er det kun noget, som skaber uro og nervøsitet. Ikke mindst fordi ingen af højhusene nogensinde har taget skade i stormene, der har været.

Så interessant bliver det, næste gang DMI kommer med varsling om storm – om så KAB fortsætter med deres evakueringsplaner.