Sange fra Neil Youngs musikalske univers i Pilegården

Ivan Sand, Olav Poulsen, Georg Olesen og Mik Schack fremfører fremragende og meget personlige fortolkninger af sange fra Neil Youngs musikalske univers. Det sker på torsdag den 12. oktober kl. 20-22 i Pilegården. Entré 160 kr.

De favner både de akustiske og elektriske sider af Neil Youngs musik med hengivenhed og indlevelse i ét både inderligt og medrivende show. Fra helt stille ballader, til det eksplosivt rockende.

Du vil forundres over den dedikation og indlevelse, disse tre fremragende musikere leverer i deres helt unikke fortolkninger af den uforglemmelige musik, skabt af én af rockens vigtigste sangskrivere. Neil Young har sin helt egen monumentale plads blandt de største i den amerikanske musikhistorie. Fra begyndelsen af  tresserne til i dag, skabte Niel Young mesterværker, der vil vare i generationer. De fleste vil genkende Neil Youngs klassiske sange som “Heart of Gold”,”Harvest Moon” og “Southern Man” m.fl.

Denne koncert er for dig der vil berøres, henføres og imponeres!

På scenen

IVAN SAND (vokal/mundharpe/guitar)

En enestående fortolker af det musikalske univers Neil Young har skabt. Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der bl.a.har taget inspirationen fra Neil Young til egne nye højder.

GEORG OLESEN (bas)

Georg Olesen er bassist i rockgruppen TV·2. Derudover har han blandt andet indspillet og optrådt sammen med Lis Sørensen, Allan Olsen, Niels Hausgaard og Poul Krebs.

OLAV POULSEN (vokal/guitar)

Olav har høstet stor anerkendelse som en eminent slideguitarist. Han bevæger sig ubesværet indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

MIK SCHACK (vokal/percussion)

Mik favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en fremragende vaskebrætspiller. Han tog fingerbøllene på i 1970 og begyndte at spille med bl.a. Monrad & Rislund, og har siden spillet med i utallige sammenhænge på den danske musikscene.

Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.