Stort julearrangement med lystænding ved Brønshøj Vandtårn

Søndag den 3. december, arrangerer Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Foreningen Brønshøj Vandtårn og Kultur og Fritid Brønshøj-Husum igen et lystændings arrangement ved Brønshøj Vandtårn.

Man hygger, spiller musik, synger, leger, spiser æbleskiver, drikker glögg – og tænder lys i tårnet.

Kom og få tændt den indre julestemning til koncerten med violinisten Astrid Mikaelyan og Brønshøj Kirkes Pigekor under ledelse af  Bente Kiil Toftegaard. De spiller og synger julen ind, ved en stemningsfuld koncert i vandtårnet.
Der spredes også julehygge udendørs, når Cirkus Panik laver musikalsk ildshow på Brønshøj Torv.
Spejderne fra Bellahøj 21st Barking sørger for, at alle kan holde varmen med bål, glögg og æbleskiver.
I år er der også besøg af selveste julemanden, som rappeller ned fra vandtårnet!

Konkurrence om en lækker julekurv 

Gå ind på broenshoejvandtaarn.dk den 3. december mellem kl. 11.00 – 18.00: Leg og vær med i en konkurrence om at vinde en lækker julekurv. Der trækkes lod. Husk at skrive e-mail, så man kan komme i kontakt med den heldige vinder.

Program for den 3. december

11.00 – 18.00
Besøg Julelys.broenshoejvandtaarn.dk og vær med i en konkurrence om en Julekurv med lækkerier.

16.00 – 16.30  På Brønshøj Torv
Musikalsk ildshow med Cirkus Panik på Brønshøj Torv og vandring med flagermuslygter til Vandtårnet.

16.00 – 18.00 Ved Vandtårnet
Spejderne fra Bellahøj 21st Barking tænder bål ved Vandtårnet. Kolde/varme drikke og æbleskiver kan købes.
NB – Gløgg/saft og æbleskiver er inkluderet i koncertbilletten.

16.40
Julemanden rappeller ned ad vandtårnet og lyset på Vandtårnet tændes.

17.15 – 18.00
Koncert med Brønshøj Kirkes Pigekor, violinist Astrid Mikaelyan og fællessange.

Koncert med Brønshøjs Kirkes Pigekor og violinist Astrid Mikaelyan

Kl. 17.15 – 18.00 kan man opleve koncert inde i vandtårnet, som både byder på fællessang, kor og skønne violintoner.

NB – Koncerten kræver billet.

Billetter til koncerten købes via Billetto: Klik her!

Billetpris: 75 kr. for voksne, 40 kr. for børn under 12 år.

Med i billetprisen er æbleskiver og gløgg/saft, som kan hentes hos spejderne mod forevisning af billet.

Husk det varme tøj, da der er koldt i vandtårnet.

Om de optrædende

Astrid Mikaelyan er en armensk violinist, som er vokset op i Sverige men idag er bosat i København. Hun afsluttede sine studier ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2018 ved professer Serguei Azizian og professor Tim Frederiksen.
Astrid bevæger sig i mange genrer, og har i de seneste år arbejdet med artister som Rune Rask, Teitur, Gulddreng, Lukas Graham, men også været koncertmester for Operette-kompagniet Polyhymnia, Den danske sinfonietta, samt spillet i de fleste af landets symfoniorkestrer, senest i Det Kongelige Kapel. Astrid Mikaelyan er også en del af den prisbelønnede Duo MiScha, som hun stiftede i 2014 sammen med accordeonist Julie Holmegaard Schade. De er lige nu akutelle i koncerten “Af dybsens nød” hvor de danske salmer fusioneres med armenske folketoner, sammen med mezzosopran Andrea Pellegrini.
Astrid er en musiker med meget på hjertet, der brænder for det menneskelige aspekt i musikken, som afspejler sig i hendes nærvær fyldt med passion og temperament.

Brønshøj Kirkes Pigekor er et lokalt tilbud om korsang i et både hyggeligt og ambitiøst miljø. Korets leder Bente Kiil Toftegaard (organist ved Brønshøj Kirke siden 1998), tog i januar 2001 initiativet til at starte et korarbejde for børn og unge. I dag tæller det et børnekor og et pigekor hvor tilsammen ca. 80 sangere mødes til korprøver hver onsdag i Brønshøj Sognehus. Pigekoret har optrådt mange steder lokalt i både Brønshøj Kirke, på Brønshøj Torv og i Brønshøj Vandtårn. Desuden har koret optrådt flere steder i både ind- og udland. Hvert andet år rejser koret på turné og har besøgt bla. Færøerne, Letland, Sverige, Canada, New York, Norge og Prag. Korets repertoiret er blandet af både klassiske og rytmiske korsatser. Til koncerten den 3. december i Brønshøj Vandtårn synger koret en bred vifte at julesange og salmer fra flere lande.