Fix klatrer op i tabellen efter en sikker sejr på 5-2 over Sunred Beach i Gadelandet

IMG_1846

Fra en af de tidligere kampe i Gadelandet, hvor Fix nu har fundet gløden igen og scorer mål

FODBOLD: Boldklubben Fix skulle lige have den på sinkadusen i turneringens første kamp mod Tårnby FF i Gadelandet. Den satte nogle ting på plads – og siden er det gået strygende for de rødblusede. Lørdag vandt Fix en sikker sejr på 5-2 over den anden oprykker i rækken, Sunred Beach efter 2-0 ved pausen. Specielt i den kamp så man træner Casper Christensens målsætning om angrebsspil blive ført igennem 100 procent. Der var ikke noget tidspunkt i kampen, hvor man tvivlede på en hjemmesejr. I det 12. og 37. minut lynede man i første halvleg. Efter pausen fik Sunred reduceret efter 61 minutter, men så rykkede Fix igen og scorede henholdsvis efter 64 og 70 minutter, så stillingen var 4-1. Selvom gæsterne fik reduceret endnu engang, bankede hjemmeholdet det sidste søm i kisten i kampens sidste minut til 5-2 ! Dermed har Fix vundet to og tabt en kamp i sæsonen, og det ser faktisk lovende ud.

Næste opgave er torsdag den 3. september ude mod Rødovre. Den kamp spilles kl. 18.15.