BB har ikke scoret i 13 halvlege og tabte hele 3-0 til Skovshoved

Puh ha – det giver kuldegysninger det her. Nu er det seks og en halv kamp siden, Brønshøj sidst har scoret i en betydningsfuld kamp, altså hele 13 halvlege ! Det betyder efter lørdagens kamp mod topholdet Skovshoved, at BB nu stort set helt er hægtet af i oprykningsspillet. Udekampen mod skovserne endte 0-3, og situationen lige nu er katastrofal.

Men det er også synd for holdet, for BB gjorde en ganske glimrende indsats indtil bare et kvarter før tid. Så havde Skovshoved ti gyldne minutter, hvor de scorede deres tre mål. Akkurat samme situation var de sortgule også i sidste weekend mod Frem, som også afgjorde det hele på ti minutter.

Før næste lørdags kamp på Tingbjerg Ground mod endnu en vanskelig modstander som allerede har banket BB to gange indenfor den seneste måned nemlig Næstved, så må der nærmest ske et mirakel, hvis bøtten skal vendes. Og man må uvilkårligt spørge sig selv, hvem der skal være troldmanden i det her.

Bundproppen Hillerød halede ind på BB med en sejr på 3-1 over B.93, så hvis der ikke snart går hul på bylden, så ender hvepsene på sidstepladsen !