Kæmpe drama da Stadion blev snydt for en sejr af kampens dommere

Man kan godt undre sig lidt over DHF’s dispositioner, når der skal udvælges dommere til kampene i 2. division. I Region Øst lader man to helt unge og grønne drenge på vel omkring de 20 år dømme en vigtig kamp som den lørdag eftermiddag i ECV Hallen mellem hjemmeholdet IF Stadion og Næstved/Herlufsholm. I forvejen havde man proklameret, at det ville være en “forbudt for børn kamp”, men at det skulle være de to dommere, der kom til at spille en afgørende rolle i den forudsigelse, var bare en ærgerlig afslutning på et ellers intenst opgør.

Resultatet blev 24-24 efter Stadion føring på 13-11 ved pausen. Hjemmeholdet var foran det meste af kampen, i 1. halvleg oven i købet med hele fem mål – 12-7. Da der manglede halvandet minut af opgøret opstod dramatikken. Stadion førte 24-22, men fik så udvist to spillere, den ene for blot at stille dommeren spørgsmålet – “er du sikker på, der var en udvisning”. At her er tale om mangel på rutine viser i hvert fald den ene af udvisningerne. Enhver erfaren dommer havde godt været klar over, at nerverne var på det højeste så kort før tid – og ville have set gennem fingre med kommentaren.

Men sådan var det altså ikke – og endnu engang blev pågældende dommerpar et uheldigt match med Stadion. Spillerne var ellers blevet advaret kraftigt før kampen.

Allerede på onsdag aften kl. 20.30 spiller Stadion endnu en vigtig kamp denne gang mod Tåstrup.