Uha Husum - det bliver svært !

Efter oprykningen til Danmarksserien har Husum fået sin sag for. Først med et nederlag i Valby på 3-5, og lørdag eftermiddag med endnu et – 0-2 på hjemmebane mod Union. Allerede nu må vi konstatere, at det bliver svært for de blåhvide. Der er mange gode hold i den pulje, Husum ligger i, og vi kan efter blot to kampe se, at Ishøj er et godt bud på en divisionsstatus, når det hele er overstået.

Kampen i Husumparken manglede ikke intensitet – det er jo to naboklubber – og stillingen efter de første 45 minutter var 0-0. Det var først efter pausen Union fik scoret de to mål, som skulle blive kampens eneste. Husum havde ellers en gigantisk chance, men ind ville bolden ikke.

Næste modstander hedder Frederikssund på udebane, og de fik en ordentlig én på kassen i Ishøj, som vandt hele 7-0. Så man kan da håbe, det har rystet nordvestsjællænderne lidt. Den kamp spilles lørdag den 29. august kl. 13.