Fix involveret i målfest efter de første 45 minutter i Jægersborg

Lørdagens kamp på udebane mod Jægersborg resulterede i et knebent nederlag på 3-2 til Fix efter en særdeles underholdende og målrig første halvleg. Her førte hjemmeholdet med 3-2 – og det skulle så senere vise sig at blive kampens resultat.

Fix kom i spidsen allerede efter et par minutter ved Mikkel Gammeljord, men hjemmeholdet fik udlignet efter 20 minutter til 1-1. Efter en halv time bragte Jakob Kronbøl igen Fix foran, men det varede kun et øjeblik, så havde Jægersborg udlignet til 2-2. Desværre gik det helt galt i den periode, og efter 34 minutter bragte Gentofte mandskabet sig så foran for første gang i kampen. Mere blev det ikke til scoringsmæssigt, men trods alt ros til Fix, der gjorde en pæn figur mod det stærke hjemmehold.

På lørdag kl. 14.00 spiller Fix i Pilesvinget mod pokaloverraskelsen fra sidste år, Bispebjerg BK.