Brønshøj er stadig ubesejrede i Danmarksserien efter en ny 2-2 på Tingbjerg Ground

Det holdt hårdt – måske tilmed lidt for hårdt – da Brønshøj lørdag eftermiddag spillede uafgjort 2-2 mod absolut ikke uefne Frederikssund i de to klubbers første møde i turneringsregi. De fremmødte på Tingbjerg Ground måtte en masse igennem gennem de omkring 96 minutter opgøret varede.

Her skyder BB’s dobbelte målscorer Rasmus Suhr bolden i nettet. Den sad så yderligt, at Frederikssunds målmand var uden chance for at nå den.

Dermed fik Brønshøj i slutningen af kampen reddet det ene point i land, og har fortsat ikke tabt.

Gæsterne bragte sig foran efter bare 5 minutter, og det rystede BB’erne. Men efter små 20 minutter kom en oplagt chance for udligning, da hjemmeholdet fik tilkendt et straffespark. Det missede Oskar Tranberg imidlertid, og da Frederikssund kun få minutter efter også fik tilkendt et straffe, stod det pludselig 0-2 på resultattavlen. Vestsjællænderne overraskede med et frisk gå-på spil og ikke på noget tidspunkt kunne Brønshøjs forsvar tillade sig at tage den lidt med ro.

Stor glæde hos BB-spillerne og masser af kram til hyper farlige Rasmus Suhr.

Heldigvis kom der lidt medvind til hjemmeholder i halvlegens sidste minut, da BB fik endnu et straffespark. Og det scorede Rasmus Suhr sikkert på, så det stod 1-2 efter første halvleg.

Efter pausen forsøgte BB febrilsk at jagte en udligning, men Frederikssund havde også sine chancer. Da viseren nærmede sig de 90 minutter var Rasmus Suhr endnu engang på pletten. Han modtog bolden lige uden for feltet, tog et træk og sendte så kuglen i nettet uden chance for målmanden. Og forståelig stor jubel hos både spillere og supportere. Det blev kampens resultat, og dermed kan BB fortsat kalde sig ubesejrede i Danmarksserien efter to uafgjorte og en enkelt sejr.

Næste opgave er på lørdag den 28. august kl. 13.00 ude mod Greve.