Fix vandt hjemme 2-1 over FC Sunshine - og scorede alle målene

Boldklubben Fix vandt lørdag eftermiddag en fortjent sejr på 2-1 over Sunshine FC efter 1-0 ved pausen. Kampen blev spillet på hjemmebanen i Pilesvinget, og Fix lavede såmænd alle de tre mål, der blev scoret.

FIX – SUNSHINE FC – 2-1 (1-0)

Noreddine Amadid bragte hjemmeholdet foran umiddelbart før pausen, og 1-0 stod det efter de første 45 minutter. I anden halvleg øgede Morten Lauritsen til 2-0 efter en times spil, og med den føring så alt ud til, at sejren blev kørt stille og roligt hjem. Men et selvmål af Aske Tetzschner omkring tyve minutter før tid, skabte lidt spænding om resultatet. Fix kørte sejren i hus og sikrede sig dermed tre gode point.

De rødhvide har nu vundet to og tabt to, hvilket giver en øjeblikkelig plads som nummer seks i rækken.

Næste opgave er fredag den 10. september kl. 18 mod PI Fodbold i Valby IP ved tribunen.