Husum bankede Avedøre 4-1 men scorede de sidste to mål i kampens overtid

Der blev gået til sagen fra begge sider, og ind i mellem var spillet lidt rodet. Her er en Avedørespiller i græsset omgivet af  t.v. Jonas Thomsen, Peter Rahbek i baggrunden og Mustafa Makki.

Husum vandt træningskampen lørdag eftermiddag mod Avedøre i Husumparken med hele 4-1 efter 1-0 ved pausen. De to sidste mål satte hjemmeholdet ind i kampens døende minutter.

I starten kørte bolden frem og tilbage i begge felter, men efterhånden fik Husum bedre fat. Det gav dog først resultat efter 47 minutter, da Rasmus Rosenberg elegant spillede sig gennem Avedøres forsvar og lagde bolden til Mikkel Bo Eriksen, der sikkert scorede. 1-0 blev resultatet efter første halvleg.
Så er der kasse. Mustafa Makki scorer, mens Jonas Thomsen ser til.
Efter pausen startede tingene stille og roligt, lige indtil Rasmus Rosenberg spillede Mostafa Makki fri, og så stod det 2-0 til Husum.
De sidste 10 minutter blev ret livlige. Avedøre reducerede til 2-1, men i de døende minutter øgede Andreas Blinkilde til 3-1 og Mostafa Makki til slutresultatet 4-1 til hjemmeholdet.
Det var en tilfreds træner Jesper Falck, som her ses sammen med sine to farlige spillere Mustafa Makki og Andreas Blinkilde
Kampens Husum mål:
45+2 minut 1-0 Mikkel Bo Eriksen
69 min 2-0 Mustafa Makki
82 min 2-1
90 min 3-1 Andreas Blinkilde
91 min 4-1 Mustafa Makkipens Husum mål