Brønshøj scorede seks mål og er klar til sæsonpremieren mod Karlslunde

Godt nok var sommerens sidste træningsmodstander hentet i Sjællandsserien, men alligevel. De sortgule sluttede rækken af træningskampe af med en sikker sejr på 6-3 over Avedøre fredag aften på Tingbjerg Ground. Dejligt at se effektiviteten i hjemmeholdets angreb i første halvleg, som sluttede 5-1.

Til gengæld lidt irriterende, at Avedøre fik lov at score kampens to sidste mål, så det “kun” blev 6-3. Nuvel – der blev naturligvis eksperimenteret efter 5-1 ved pausen og skiftet meget ud, for at man kan sætte det rigtige mandskab til sæsonpremieren. Men alligevel. 10-1 havde nu lydt bedre !

Men lad os fokusere på det positive.

På netavisen tror vi på, at BB lørdag eftermiddag i næste uge kan indlede den nye sæson med en sejr. Også selvom modstanderen er en nedrykker fra 3. division – Karlslunde ! De seneste mange kampe – også afslutningen på sidste års turnering har vist, at BB er ved at have det rigtige mandskab til i hvert fald at blande sig i toppen af Danmarksseriens kreds 1.