Aktiviteter i Husum Kirke 12. - 18. november

 

Husum Kirke meddeler:

Fredag den 12. november
10.00 – 12.00 Cafe Sammen

Har du lyst til at være en del af et rummeligt fællesskab, hvor den gode samtale er i centrum? Kontakt Maria for at høre om muligheden for at deltage: maria.husumkirke@gmail.com / 2181304

 

Lørdag den 13. november
11.00-12.00 Dåbslørdag ved sognepræst Iben. H. Sørensen

 

Søndag den 14. november  
10:30 Højmesse

Ved sognepræst Bettina Jensen

 

Mandag den 15. november
12.00-14.00

 

 

 

 

 

 

16-00 -17.00

 

Herreklub

Har du lyst til at være en del af et fællesskab med andre mænd, hvor ordet er frit? Så er Herreklubben i Husum Kirke måske noget for dig. I herreklubben mødes vi til fællessang, smørrebrød og hyggeligt samvær i Husum Kirkes anneks på udvalgte mandage.

Tilmelding: Sognepræst Frederik Teglberg Damm på 21246754 eller mail: ftd@km.dk

 

Børnekor

For drenge og piger i 2.-4. klasse. Der er nu ledige pladser på holdet. 

I Børnekoret synger vi både klassiske og rytmiske sange på dansk og engelsk. I arbejder med klang og lærer at bruge stemmen rigtigt. Korleder: Christina Rindorf. Ring eller skriv til Christina på 25 34 42 57 eller mail: christina@rindorf.dk

Eller tilmeld på www.husumkirke.dk

 

Børnekoret er en del af korskolen – et samarbejde mellem Husumvold Kirke og Husum Kirke. Der er tre kor: Spirekoret, Børnekoret og Juniorkoret. Spirekoret øver i Husum Vold Kirke.

 

17.15 -18.15 Juniorkor

For drenge og piger i 5.-9. klasse. Der er nu ledige pladser på holdet.

I Juniorkoret arbejder I videre med sangen på dansk og engelsk. I lærer at læse flere noder. Ved korleder Christina Rindorf. Skriv eller ring til Christina på

25 34 42 57 7 / send en mail: christina@rindorf.dk

Børnekoret er en del af korskolesamarbejdet mellem Husumvold Kirke og Husum Kirke.

Eller tilmelding via www.husumkirke.dk

 

19.00-21.00 Voksenkor

Koret mødes på mandage og er for både kvinder og mænd. Vi synger både rytmiske og mere klassiske sange. Der arbejdes seriøst, men der er altid tid til en kop kaffe og en hyggelig snak i pausen. Det er gratis at synge med. Koret synger lejlighedsvis ved gudstjenester, koncerter og højtider i Husum Kirke.

Organist, korleder og musikpædagog, Kirsten Thorup leder koret.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kirsten på 61 69 70 59 eller kthorup2@gmail.com

 

Tirsdag den 16. november
17.00-17.30

 

 

 

Aftenandagt ved sognepræst Iben H. Sørensen

Temaet: Kærlighed- Anne Linnets salmer.

Vi synger fire af Anne Linnets salmer, og sognepræst Iben H. Sørensen taler om den kendte sangers sange med afsæt i begrebet kærlighed, som det beskrives i Biblen: (Kærlighedens højsang 1. Korintherbrev):

Kærligheden

Om jeg så taler med menneskers og engles tunger, men ikke har kærlighed, er jeg et rungende malm og en klingende bjælde. Og om jeg så har profetisk gave og kender alle hemmeligheder og ejer al kundskab og har al tro, så jeg kan flytte bjerge, men ikke har kærlighed, er jeg intet. Og om jeg så uddeler alt, hvad jeg ejer, og giver mit legeme hen til at brændes, men ikke har kærlighed, gavner det mig intet.

Der synges disse salmer af Anne Linnet:

Natteenglen, Størst af alt er kærligheden, Bløder dit hjerte og Maria sang.

 

18.00 – 20.30 Spisefællesskab

Husum Kirke inviterer  voksne til at blive en del af et spisefællesskab med meningsfulde samtaler.

Tilmelding: www.husumkirke.dk

Hvornår og hvad? Tirsdag d. 16. november klokken 18.00 -20.30 i Husum Kirke, Korsager Allé 14. Temaet er denne gang “kærlighed” som i den forudgående andagt. Spisefællesskabet kræver tilmelding.

Pris: 40 kr. for et lækkert måltid mad + drikkevarer og kaffe. Vi foretrækker, at der betales på MobilePay 474544 på forhånd (skriv spisefællesskab på overførslen), men alternativt kan der betales med dankort/betalingskort på dagen.

 

Onsdag den 17. november
15.00              Ny sorggruppe starter den 17. nov. 2021

 

Mange døjer med at komme sig over tabet når den kæreste dør, eller når svær demens gør den nærmeste til en fjern person. “Det kan betyde, at den naturlige sorg sætter sig og forringer livskvaliteten for den efterladte. Det behøver man imidlertid ikke at leve med”, siger psykoterapeut Annalise Christensen, der gennem 20 år har hjulpet mange gennem en svær tid i Husum Kirkes skiftende sorggrupper sammen med en sognepræst.

Vi taler om tab ved død, demens og andre alvorlige begivenheder, der har udløst sorg, og vi arbejder i fællesskab med at komme videre”, siger Annalise Christensen, der tager imod et nyt hold sammen med sognepræst Bettina Birk Jensen. For yderligere information kan man ringe til Annalise Christensen på 21 66 37 64.

 

 

Torsdag den 18. november
   09.30 Morgenandagt ved sognepræst Frederik Teglberg Damm
10.00 -12.00 Babysalmesang

 

Vi afslutter årets Babysamlesang, der er et musikalsk og gratis tilbud til dig og dit barn i alderen 0-9 måneder.

Ønsker du at tilmelde dig et nyt hold i 2022 kan du ansøge om en plads på holdet på www.husumkirke.dk

Eller også kan du kontakte Kirsten Thorup – tlf.: 61697059 – Mail: kthorup2@gmail.com

Om babysalmesang:

Sammen stimulerer vi børnene med sang, musik og bevægelse. Og børn og forældre bliver fortrolige med salmer, sange, en lille babybøn og Fadervor.

Musikalsk ledelse: Kirsten Thorup, organist, musikpædagog og korleder ved kirken. En af kirkens sognepræster deltager i forløbet, og vi inddrager kirkerummet og døbefonten for også blive fortrolige med nogle af gudstjenestens ritualer.