Aktiviteter i Husumvold Kirke uge 36 og 37

Husumvold kirke meddeler:

Husumvold Kirke er, sammen med resten af landet kirker, lukket mere op og vi glæder os til at se både nye og gamle ansigter i kirken.

Det er ikke længere nødvendigt at melde sig til kirkens gudstjenester eller arrangementer, da vi kan være flere i kirken. Vi passer selvfølgelig stadig på hinanden og sørger for at holde afstand hvor muligt og spritter eller vasker hænder. Udviser du symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme.

Aktiviteter i kirken den nærmeste tid:

Spaghettigudstjeneste
Tirsdag d. 7. september kl. 17 v. sognepræst Frederik Teglberg Damm

Kom til spaghettigudstjeneste med hele familien. Spaghettigudstjenester er korte gudstjenester med bibelhistorier og salmer for børn. Denne gang er temaet HØST. Vi pynter op og glæder os til at synge sammen igen. Efter gudstjenesten vil der være fællesspisning i kirken, hvor I kan møde andre familier. Du og din familie er velkomne til at medbringe holdbar mad til pyntning af vores alterbord i anledningen af høst-temaet. Maden vil senere blive doneret til projektet “Månedens Kurv”, som hjælpe trængte familier i lokalområdet.

Legestue i Husumvold Kirke
Onsdage kl. 10-12

Nu starter legestuen op igen. Vi glæder os til at kunne byde store og små indenfor til hygge, leg og sang i kirken. Husumvold Kirkes legestue foregår i kirkens lokaler hver onsdag fra kl. 10-12. I legestuen har I mulighed for at træffe andre med børn, hygge jer, lege og synge med børnene og udveksle erfaringer. Alle er velkomne; mødre, fædre, dagplejere, bedsteforældre, mfl…

Der er kaffe, te og saftevand. Prisen er 5 kr. pr. familie.

Koncert i Husumvold Kirke: Chopins kammermusik
Søndag d. 12. september kl. 16

Det er ikke just kammermusik man tænker på, når man hører navnet ”Chopin”. Han var helt og holdent klaverets mester og skrev næsten udelukkende for klaver. Men i sine unge dage komponerede han både en ”Trio for klaver, violin og cello op 8” og en ”Introduktion og Polonaise for cello og klaver op. 3”.

Ved sit livs afslutning komponerede han en stor sonate for cello og klaver, et mesterværk, som vi hørte fremført i Husumvold kirke i februar 2020, spillet af Kim Bak Dinitzen (cello) og Galya Kolarova (klaver). Allerede den gang lovede de at spille polonaisen for os, og nu suppleres ”Trio’en”, med Det Kongelige Teaters koncertmester, Emma Steele, som spiller med.

Så glæd jer til en anderledes Chopin-koncert, hvor de tre instrumenter samlet skaber en magisk stemning. Vi garanterer et fyrværkeri af skøn musik og beder til, at klaveret holder!

Mindfulnessgudstjeneste
Torsdag d. 16. september kl. 17

Kom til mindfulnessgudstjeneste i Husumvold Kirke.
I løbet af efteråret afholder sognepræst Line Bjørn Hansen og psykolog Kim Bonnesen fem mindfulnessgudstjenester, hvor ro og nærvær er i fokus. Hver mindfulnessgudstjeneste vil tage udgangspunkt i et udvalgt tema, som vil danne rammen for gudstjenestens refleksion, tanker og krops- og sanseoplevelser.

Line Bjørn Hansen er sognepræst i Husumvold Kirke og Kim Bonnesen er psykolog og mindfulnesslærer. Gennem kyndig vejledning og refleksion har du nu mulighed for at få en pause i hverdagen. I september måned vil gudstjenesten tage udgangspunkt i temaet Gavmildhed. Kom og mærk roen og nærværet til en anderledes gudstjeneste i Husumvold Kirke.

Korskole for børn i Husum og Husumvold Kirker

Husum og Husumvold Kirkers fælles korskole er startet op igen efter en velfortjent sommerferie. Har du en sangfugl derhjemme, som har lyst til at lære at synge og samtidigt være en del af et fællesskab, så er der stadig pladser på henholdsvis Børne- og Juniorkorene. Børnekoret er for børn, som går i 2.-4. klasse, men Juniorkoret er for alle i 5.-9. klasse. Det er også muligt at blive skrevet på ventelisten til Spirekoret, hvor aldersspændet er 0.-1. klasse. Vores korleder Christina Schimmell Rindorf leder alle korene i korskolen. Det er gratis at være med og der optages løbende nye børn i korene – uden optagelsesprøve.
Tilmelding sker på kirkernes hjemmesider, hvor du også kan læse mere om tider og korene.