Amerikanske bluestoner i Pilegården

Tirsdag den 15. november kl. 20 kan man opleve en prisvindende bluesguitarist, sanger og sangskriver, der har trakteret bluesfans med powerblues, siden før hun måtte køre bil.

Ally Venable sang i kirkekor frem mod teenageårene, hvor hun opdagede sin lokale guitarhelt Stevie Ray Vaughan. Foruden Vaughan som nok er den største inspirationskilde henter hun inspiration fra Jimi Hendrix, samtidens bluesmusikere som Joe Bonamassa og ikke mindst Chicagoblues-legenderne Muddy Waters, Howlin’ Wolf, and Buddy Guy.

Venable har en kraftfuld stemme og med sit guitarspil tilfører hun den traditionelle Texas-blues et groovy skud rock og viser at man bestemt ikke behøver at være mand for at kunne skabe sig et navn på bluesscenen. Venable blev kåret som Female Blues Guitarist of the Year både i 2014 og 2015 ved EXT (East Texas Music Awards) og med sit band vandt hun titlen Best Blues Band i 2015 og 2016.

Ally Venables seneste album Heart Of Fire udkom som et ærligt og råt modsvar til den globale pandemi og er nummer fire i rækken af albums fra Texas-musikeren, der har udgivet musik lige siden hun var 14 år.

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.