ANNONCE: Sjældent udbudt drømmevilla på Hvedevej med udsigt over mosen

Skøn og totalt istandsat villa – lige til at flytte ind i  …

EJENDOMMEN:
Hér får du en fantastisk smuk villa som ligger i første række til Utterslev Mose.
Mange murermestervillaer ligner mere eller mindre hinanden. Bare ikke denne hér, hvor du får en flot villa som er nænsomt istandsat med gode materialer.

Tegltaget er udskiftet, murstenene har fået nye fuger, vinduerne er skiftet til termo og generelt er der bare ikke meget ”at komme efter”. Det siger tilstandsrapporten også, hvor du ikke tæller én eneste K3’er. Energimærket er ligeledes flot talende om ejendommen.

Alt er bare så gennemført og perfekt. Der er tænkt på det hele. Villaen skal ganske enkelt ses og opleves !

                 

                                  

 

                

En sand perle med en suveræn beliggenhed. Vel nok i Brønshøjs mest eftertragtede kvarter. Suveræn udsigt og lige overfor den skønne Utterslev Mose, som er omkranset af stier, hvor man kan få sin daglige motion i smukke omgivelser.

                

Se mere på https://home.dk/boligkatalog/koebenhavn/2700/huse-villaer/hvedevej_53_102m00324.aspx

Villaens nuværende ejer Rasmus Planck giver sit lille besyv med i forbindelse med salget:

– Det var en barndomsdrøm, der gik i opfyldelse, da jeg i 1999 flyttede ind i villaen på hjørnet af Pilesvinget og Hvedevej. Huset er selvfølgelig ikke det samme i dag, som dengang vi købte det, eftersom kun murene blev stående tilbage, da vi 2006 gennemrenoverede huset, fik sat en 1. sal på og gjorde kælderen anvendelig til værelser. Og der er fortsat mange muligheder i huset. Alle vægge og installationer på førstesalen er lavet således, at de kan flyttes rundt efter behov, og materialevalget er meget ”sikkert”, så de fleste med mindre midler vil kunne tilpasse huset præcis, som man ønsker det. Jeg har boet i Brønshøj i 48 år og indrømmer, at det bliver svært at forlade Hvedevej og især udsigten, men ser også frem til efter børnene er blevet store at flytte ind til byens puls, slutter Rasmus Planck ..