0-0 for sjette gang - et godt billede af en trist sæson

Vores udsendte medarbejder Christian Haslund giver her sine indtryk af lørdagens kamp på Tingbjerg Ground mellem Brønshøj – Skive ..

I en uskøn affære delte Brønshøj og Skive i porten, da de to hold spillede 0-0 på Tingbjerg Idrætspark.

Der var genvalg til alle 11 Brønshøj-spillere, som startede inde i kampen mod AB sidste weekend.

BB-Skive, 16.05.15 hjørnespark

BB startede som lyn og torden, og lagde et tungt pres på Skive. Det resulterede i tre hjørnespark inden, der var gået tre minutter.

Herefter blev kampen en rodet affære, hvor ingen af holdene kom frem til åbne chancer. I stedet blev det til forsøg udefra, der ikke voldte målmændene nogen problemer. Det var derfor heller ikke overraskende at 1. halvleg sluttede målløs med et lille overtag til Skive.

2. halvleg blev endnu mere rodet end de første 45 minutter, og de to hold havde svært ved at finde deres medspillere.

BB-Skive, 16.05.15 Mads Nielsen

Gæsternes bedste mulighed kom i 2. halvlegs indledning, da en Skive-spiller blev sendt i dybden, med et indlæg lige for snuden af Nicklas Dannevang, men utroligt nok formåede Skive-angriberen at sparke bolden forbi et tomt mål.

Jyderne havde flere farlige indlæg ind i Brønshøjs felt, men gang på gang kom skibonitterne en postgang for sent, og Brønshøj kunne ånde lettet op.

Vi skulle helt frem til 20 minutter før tid, da BB fik den første mulighed i 2. halvleg. Oliver Fredsted sendte en lang bold ind i feltet, hvor Jesper Fleckner fik headet på tværs til Nuri Mustafi, der måtte se sit hovedstød går et par meter over mål.

I de døende sekunder af kampen fik Mikkel Nøhr en god mulighed, da Brønshøj fik et frispark lige uden for feltet, men forsøget endte et meters penge over mål, og kort efter fløjtede dommer Jesper Nielsen kampen af.

BB-Skive, 16.05.15 Fleckner

Så det hele sluttede, som det startede, 0-0, i en kamp, der nok ikke vil gå over i historien, som den allermest spændende. Brønshøj fik dermed for anden kamp i træk point, men det ene point flytter ikke meget i tabellen, hvor hvepsene har 9 point op til Fredericia på 10. pladsen med 4 runder igen.

Næste kamp er allerede på onsdag den 20. maj kl. 19, når Lyngby gæster Tingbjerg Idrætspark.

Kan man ikke vente helt til onsdag med at se Brønshøj spille, så spiller 2. holdet på mandag den 18. maj kl. 19 hjemme mod Kastrup, hvor de skal forsøge at tage den sjette sejr i træk.