Mareridtstart for BB mod AGF og total ydmygelse

FODBOLD: Det kunne næsten ikke blive værre. På bare 12 minutter i starten af kampen førte AGF med 3-0 på Tingbjerg Ground, og den lussing kom hjemmeholdet sig aldrig over. Intet fungerede, mens det bare kørte i olie for jyderne. Det var både deprimerende og chokerende på én gang. Man sad blot og håbede, at det hele ikke ville som den helt store ydmygelse.

(Foto: Henrik Haslund og Thomas Løser)

IMG_7777

Trods den store øretæve lunede det at se BB-supporternes støtte til spillerne også efter kampen.

Jyderne kom foran efter 5 minutter ved Mate Vatsadze, som scorede efter hjørnespark, hvor forsvaret ikke fik sparket væk. Bare 5 minutter senere scorede samme spiller til 2-0, igen i en situation, hvor bolden ikke kom ud af feltet. Efter 12 minutter bankede Davit Skhirtladze så bolden i kassen på et godt skud til 3-0, og denne stilling holdt til pausen. Endnu engang svigtede BB på dødboldene, ligesom i sidste uges kamp i Vejle.

De sidste 45 minutter bare tydeligt præg af, at AGF havde tingene under kontrol. Man kunne godt undre sig lidt over, at “gamle” Martin Jørgensen fik lov til så totalt at dominere spillet og fodre sine medspillere med gode afleveringer. Det bevirkede blandt andet, at Davit Skhirtladze kunne øge til 4-0 efter 63 minutter, og  Mate Vatsadze bare 6 minutter før tid slog sidste søm i kisten til 5-0.

DSC_0154

AGF’s anfører – målmand Steffen Rasmussen var sikkerheden selv, de få gange, BB var i nærheden ..

Det er Brønshøjs største nederlag i adskillige år, og det man gik og frygtede efter åreladningen af syv profilspillere i sommerferien, slog desværre til. At der så er logiske forklaringer på lussingen, er en anden sag. For det første er det et mere eller mindre nyt hold, BB spiller med nu, for det andet er AGF altså et klassemandskab, og så må man for det tredje virkelig irriteres til det grænseløse over, at det offentlige ikke kan få nusset sig færdig og få sendt de to arbejdstilladelser frem, som BB’s nigerianere står og mangler for at kunne spille. Det virker jo helt tåbeligt, at Brønshøj tegner kontrakt med to spillere, og at DBU har godkendt aftalerne – og så det hele skal foregå i slowmotion fra statens side. Amatøragtigt !! Der går endda rygter om, at man heller ikke når at få dem frem til næste kamp mod Lyngby. Hvad sker der ??

Og så hjalp det jo heller ikke, at to udvisninger fra første kamp satte et par spillere i karantæne.

Træner Carit Falch bad så inderligt om før turneringen, at vi skulle vise ham tillid. – Vi skal nok arbejde os op, så bare tro på os og hav tålmodighed. Jamen den har vi da stadigvæk – selvom knæene rystede under os på TG denne smukke søndag eftermiddag.

Næste kamp bliver også en hård opgave. BB skal til Lyngby, som er startet overbevisende. Den kamp spilles allerede på fredag kl. 18.30.