Sjov vinterferie i Rytterskolen ..

                                                               cykelmyggenegon05
I vinterferien kan man komme og hjælpe med at forvandle Rytterskolen til et Flemming Quist Møller-univers fyldt med bl.a. cykelmyg, jungledyr og havfruer!
 

Som optakt til en udstilling i Rytterskolen på Brønshøj Torv i uge 8 og 9, der tager udgangspunkt i multikunstneren Flemming Quist Møllers univers, inviteres alle male- og klippe-klistre glade børn til at hjælpe med at lave scenografi og udsmykning til udstillingen. Det bliver både supersjovt og superhyggeligt  –  og med kyndig hjælp fra 2 lokale børnekultur-ildsjæle!

I dag tirsdag og i morgen onsdag, begge dage kl. 13.00-14.30, kan man bygge sit eget Flemming Quist Møller scenarie i form af en spændende HÆNGEHAVE. Hængehaven bygges af genbrugsmaterialer, og den kan f.eks. blive til Jungledyret Hugo`s jungle med en sø med rigtig vand eller måske til en farverig fantasiskov, hvor Cykelmyggen Egon drøner rundt på de lange blade i underskoven. Billedkunstner Susse Volander har masser af ideer og spændende genbrugsmaterialer parat. Hængehaverne udstilles i Rytterskolen i uge 8 og 9 sammen med en masse andre flotte ting lavet af lokale børn, og herefter kan man få sin have med hjem.
Børn under 6 år skal have en voksen med. Gratis billetter skal hentes på forhånd på Brønshøj Bibliotek eller online til tirsdag d. 10. februar eller til onsdag d. 11. februar.

Fredag d. 13. februar kl. 11.00-14.00 kan man hjælpe scenograf Sigrid Bennike med at lave en sej scenografi inspireret af Cykelmyggen Egon og Bennys Badekar. Cykelmyg, sjove insekter og havfruer skal farvelægges. Og så skal der males græs og himmel i lange baner. Den flotte fælles-scenografi bliver en del af udstillingen om Flemming Quist Møllers univers, som kan opleves i Rytterskolen i de sidste to uger af februar. MEN der bliver også mulighed for at lave noget man kan tage med hjem! Børnene kan nemlig lave deres egen (fastelavns)maske inspireret af Cykelmyggen Egons univers. Sigrid har materialer og skabeloner klar til både scenografi og masker og hjælper gerne! 
Børn under 6 år skal have en voksen med. Det er gratis at deltage. Kig forbi mellem kl. 11 og 14 – tilmelding er ikke nødvendig.

Flere detaljer om FQM udstillingen kan løbende ses på Brønshøj Biblioteks hjemmeside.