Fedt blues-rockband i Pilegården mandag den 30. marts

King King

Det tog kun King King fire år at vende op og ned på blues-hierarkiet i hjembyen Glasgow. Nu har det albumaktuelle blues-rockband taget hul på en omfattende europaturné med et enkelt stop i københavnsområdet. De kan opleves live i Kulturhuset Pilegården mandag den 30 marts.

De to forrige toneangivende albums “Take My Hand” og “Standing in the Shadows” sendte bølger af begejstring gennem det engelske bluesmiljø. Ved British Blues Awards har kvartetten blandt andet gjort sig bemærket som vindere i kategorier som ”bedste band”, ”bedste liveband” og bedste album. Nu er King King klar med opfølgeren ”Reaching for the Light”, som udløser endnu en massiv turné.  

På scenen til koncerten i Pilegården kan man opleve den altid kiltklædte forsanger og guitarist Alan Nimmo, Lindsay Coulson på bas, Wayne Procter på trommer og Bob Fridzema på keyboard.

Senest var King King på tour sammen med John Mayall, hvor de sammen lagde vejen forbi 34 spillesteder i England. Den heftige turneaktivitet har sammentømret bandet, som i den grad formår at nå ud over scenekanten. Gå ikke glip af blueslyden anno 2015 tilsat en god dosis rock.

Entréen koster 160 kr. Café Pilen serverer samme aften stegt flæsk med persillesovs til 69 kr. Mad- og koncertbilletter købes på www.pilegaarden.kk.dk.

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj i samarbejde med Kulturhuset Pilegården med støtte fra Statens Kunstråd og Brønshøj-Husum Lokaludvalg.