Uha - det bliver et meget svært forår for Brønshøj

Den stod på sne, blæst og kulde, da Brønshøj lørdag eftyermiddag tabte for tredje gang i træk på Tingbjerg Ground. Det blev skuffende 1-3 til Bo Henriksens AC Horsens i en kamp, hvor en islænding var forskellen på de to hold.

2700-netavisens medarbejder Christian Haslund til kamp i Tingbjerg mellem BB – Horsens

Hjemmeholdet startede ellers kampen godt og havde et par store chancer for at bringe sig foran i kampens start, men målmanden fik pareret det første forsøg. Returen endte hos Sebastian Lassen, men forsøget endte med at gå over mål.

Kort efter fik de lidt over 400 fremmødte dog noget at juble over, da Oke Akpoveta sled sig fri, og med venstrebenet sparkede han flot bolden i det lange hjørne uden chance for Horsens keeper Rønnow.

BB-AC Horsens, 21.03.15 Okes mål

Så har Oke Akpoveta bragt BB foran under stor jubel

På trods af scoringen var det Horsens, som havde bolden mest, og 20 minutter inde i 1. halvleg fik gæsterne udnyttet spilovertaget, da bolden blev slået ud til Kortegaard på venstrekanten. Han afleverede hårdt ind i feltet, hvor Finnbogason kom og sparkede bolden fladt i kassen til stillingen 1-1.

10 minutter før pausen var Finnbogason tæt på at score sit andet mål i kampen, men Dannevang kom godt ud og fik reddet bolden. Få minutter senere var det Brønshøjs tur til at være tæt på, da hvepsene blev tildelt et frispark lige udenfor feltet. Det tog Nøhr sig af, men han måtte se forsøget stryge tæt forbi den ene opstander.

BB-AC Horsens, 21.03.15 Nøhr frisparksforsøg

Mikkel Nøhrs frispark som var meget tæt på

Mere blev det ikke til i en chancefattig første halvleg, og heller ikke i 2. halvleg væltede holdene sig i chancer.

Alligevel lykkedes det for Horsens at score yderligere to gange. Først efter klumpspil i feltet efter et hjørnespark, hvor bolden endte hos Finnbogason, som kunne banke bolden op i nettaget, og bare 3 minutter senere trak Jude Nworuh ind i feltet, hvor han fik sendt et skud mod mål. Her fik Finnbogason rettet bolden af, og islændingen kunne dermed fejre sin tredje scoring.

Brønshøj havde svært ved at true gæsternes mål, og det var tættere på 1-4 end 2-3, men flere mål blev det ikke til, og AC Horsens kunne rejse hjem til det jyske med en 3-1 sejr i bagagen.

Vi kan godt slå fast, at det bliver et meget svært forår for de sort/gule. Skuffende nok manglede samme gejst i lørdagens kamp, som Horsens spillerne havde. Jyderne ville noget – og så vandt de fortjent 3-1.

Næste kamp på torsdag den 26. marts kl. 19.00 byder på en svær opgave, når hvepsene skal en smuttur nordpå for at møde rækkens nummer 2, Lyngby. Traditionen er imidlertid, at BB i trængte perioder har formået at hente point på Lyngby Stadion, så lad os håbe, det holder endnu engang.