Brønshøj kan risikere skræklodtrækning, når den nye 2. division skal inddeles

                                 10277822_808929562450909_8071038473458697284_n

BB kan risikere at ryge i pulje med f.eks. Marienlyst, som ses her på billedet i en kamp på Tingbjerg Ground i sidste sæson

Et er at ryge ud af 1. division og en række ned. Det er slemt nok. Men Brønshøj kan meget vel risikere ikke at havne i den kreds med flest københavnerhold. Da der er stor overvægt af Øst-hold blandt de 24 klubber, er det derfor besluttet, at man ganske enkelt trækker lod om hvem, der skal over i pulje 2, hvor der er fortrinsvis fynske klubber. Det vil bestemt være en streg i regningen. Ikke mindst fordi BB i så fald vil gå glip af mange intense lokalopgør, som godt kan gå hen og trække pænt med tilskuere.

Til efteråret vil 2. division være delt i tre grupper inddelt geografisk og bestående af otte hold i hver. Når efteråret så er spillet færdigt, vil de fire bedste fra hver pulje ryge videre til en 12-holdsrække, hvor man kæmper om to oprykningspladser. De fire dårligste fra hver gruppe mødes så i et nedrykningsspil, hvor man spiller for ikke at havne på en af de fire nedrykningspladser.

I følge Bold.dk kan man ikke selv søge om at komme i Pulje 2, som f.eks. Næstved med succes gjorde i denne sæson.

Lige nu er følgende 20 hold klar til næste sæsons 2. division:

Øst:
AB (nedrykker)
Brønshøj (nedrykker)
Frem
Hvidovre
Fremad Amager
Nykøbing FC
HIK
Avarta
B93
Holbæk
(B1908)
AB Tårnby (oprykker)

Fyn:
Marienlyst
Næsby
Dalum (oprykker)

Jylland:
Jammerbugt
Thisted
Skovbakken
Kolding IF
Odder*
Aarhus Fremad (oprykker)