Mandag morgen blev lærerne på Husum Skole hyldet med blomster fra eleverne

Mandag den 5. oktober blev en speciel dag for lærerne på Husum Skole. Det var nemlig lærernes dag, og det havde forældrene på skolen valgt at fejre. De markerede derfor dagen fra morgenstunden ved at give en blomst fra hver elev til deres lærer.                                     

IMG_3573

                                                                Lærernes indsats er uvurderlig

Forældrene i skolens bestyrelse havde taget initiativ til at markere lærernes dag ved at uddele blomster til alle elever ved skolen, når de kom om morgenen. Blomsterne skulle børnene så give til deres lærer, når de kom op i klassen.

Skolens øvrige forældre var også blevet opfordret til at tage kage med til klassen og havde fået postkort, der kunne printes ud med en særlig hilsen fra familien til læreren.

– Lærerne har afgørende betydning for vores børns liv og hverdag. De gør en kæmpe indsats i dagligdagen, og derfor er det vigtigt for os at bruge anledningen til at sige tak – både fra os og fra vores børn, siger Line Michan, formand for skolebestyrelsen på Husum skole.

                                                           Brug for opbakning til skolens voksne

IMG_3561

 

De sidste års ændringer på skoleområdet med skolereformen har givet store omvæltninger i vilkårene for de lærere og pædagoger, der arbejder med skolebørnene.

– Det har virkelig krævet meget af hele skolen at omstille sig til det nye – alle knokler hårdt og de gør det altid med smil og overskud til overs til børnene – det er dejligt at opleve. Så vi håber, de hele mandagen kunne mærke, hvor meget deres arbejde er værdsat og betyder for os.

                                                                      Blomster fra Føtex

                                    IMG_3576

De mange blomster – 700 styk i alt – havde skolen fået i foræring fra den lokale Føtex på Frederikssundsvej. – Skolens budget er stramt, så det var en dejlig sponsorgave, vi her fik i dagens anledning – til glæde for lærerne og uden at pengene går fra eleverne.