Husum fortsætter succesen - 3-2 over FC Udfordringen tirsdag aften

Husum fodbold

FODBOLD: Rent resultatmæssigt er der en slående lighed med denne og sidste års efterårssæson. Ved denne tid i 2014 havde Husum vundet alle sine første ni kampe og førte Serie 1 meget sikkert. I år ser det næsten lige sådan ud. Husum har spillet ni kampe og vundet de otte, mens en enkelt er endt uafgjort. Det har igen bragt holdet på en sikker førsteplads, og meget tyder på, at den holder. Indstillingen er nemlig anderledes, og erfaringerne fra sidste år sidder i drengene.

Tirsdag aften var FC Udfordringen på besøg i Husumparken, hvor man trods en halv orkan og koldt vejr havde formået at samle omkring et par hundrede tilskuere, og de blev belønnet med en hjemmesejr på 3-2 efter 2-1 ved pausen.  Gæsterne er et godt hold, og de har ligesom Husum fået en flot start på sæsonen. Indtil i aften med seks sejre og et enkelt nederlag. Så meget desto flottere, at de blå/hvide endnu engang kunne trække sig sejrrigt ud af en svær kamp.

Mathias Frydenberg gjorde det til 1-0, men FC Udfordringen fik udlignet på noget af et drop – temmelig påvirket af stormen. Før pausen scorede Nicki Eerslev til 2-1. I anden halvleg blev det 3-1 ved Jimmy Boye, før gæsterne fik reduceret endnu engang. Mere blev det ikke til, 3-2 til Husum, som nu fører med fire point ned til nummer to og seks ned til nummer tre.

Næste opgave er på fredag aften klokken 18.30, når BK Heimdal kommer på besøg i Husumparken. Ud fra placeringen bør det være en overkommelig opgave, men heldigvis tager ingen af de blå/hvide noget for givet. Man napper én kamp ad gangen.