Pejsegaardens nye indehaver var med i Vild med Dans for et par år siden

Det er en absolut dansekyndig, som for kort tid siden satte sit navn på købekontrakten til Pejsegaarden i Husum. Ronnie Handskemager har en lang og succesfuld baggrund indenfor dansen både som aktiv men også som indehaver af et andet stort dansestudie i Vanløse.

                                                  6a97acb934-58348_10151164509226683_797877402_n

               Ronnie Handskemager og Saseline Sørensen i Vild med Dans for tre år siden. (Foto: TV2)

I sæsonen i 2012 dannede Ronnie par med sangerinden Saseline Sørensen i TV2’s Vild med Dans, og det er faktisk lidt af skæbnens puds, at han tre år senere købte en af dommerne Britt Bendixens familielivsværk Pejsegaarden i Husum. Ronnie Handskemager er 38 år og har danset siden han var tre år gammel. Han er ekspert i stort set alle genrer indenfor dansen lige fra standard- og latindans til aerobic og zumba. I flere år har han været indehaver af et populært dansestudie på Vanløse Allé. Som 2700-netavisen kunne fortælle, da nyheden om salget var en realitet, vil Ronnie Handskemager sammen med sin mand Nikolai føre de stolte traditioner videre i Husums gamle hæderkronede danseinstitut. På billedet ses Pejsegaardens nye ejer på dansegulvet sammen med Saseline Sørensen i Vild med Dans, hvor han foreløbig kun har deltaget en enkelt gang.

Sæsonen ud fortsætter Britt Bendixen Dans sine aktiviteter i Pejsegaarden, men fra sommeren 2016 bliver det hele i Handskemagers regi.