Skal IF Stadion have 2700-Sportsprisen 2015 ?

Holdfoto-1024x682 Stadion

IF Stadion vandt årets første kvartalspris, og dette nominerede automatisk klubben til den store afstemning om 2700-Sportsprisen. Brønshøjs stærkeste kort på håndboldfronten IF Stadion havde en stor sæson 2014-2015. Gennem hele turneringen lå de gul/grønne placeret i toppen af 2. division, og det hele endte med playoff kampe om oprykning til 1. division, men her lykkedes det ikke for Stadion at holde gejsten. Den nye sæson har dog vist, at Stadion igen vil blande sig i oprykningen og ligger placeret i toppen af rækken.

Afstemningen starter i dag, og man kan stemme helt til nytårsaften den 31. december kl. 23.59. Vi skal gøre opmærksom på, at hver enkelt person kun kan afgive én stemme. Det bliver registreret, hvis man forsøger at give flere stemmer, og disse vil blive kasseret. Ønsker man at give IF Stadion sin stemme, så skal man blot trykke på “like” …

Vinderen af 2700-Sportsprisen vil blive fejret ved en event i Restaurant Gaardhaven, som er aktivt med i prisen sammen med 2700-netavisen. Det sker i første halvdel af januar, og prisen vil blive overrakt af Københavns kulturborgmester Carl Christian Ebbesen.