Kommende aktiviteter i Husum- og Husumvold kirker (opdateret) ..

                                                  husum kirke 1                                                             

Aftengudstjeneste i Husum Kirke
Tirsdag den 1. marts kl. 19 er der aftengudstjeneste i Husum Kirke under overskriften “Bliv hos mig”! Sognepræst Bettina Birk Jensen står for gudstjenesten, der handler om Gud som den, der er hos os i den eksistentielle ensomhed.

Morgensang i Husum Kirke

Begynd dagen med sang – det giver luft og liv! Der er morgensang i Husum Kirke hver torsdag morgen kl. 9.00. Der synges i kirken omkring flyglet, og der kan være oplæsning af en bibeltekst, en bøn mv. Bagefter er der kaffe indtil kl. 10. Morgensangen ledes af torsdag den 3. marts af sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Musikalsk legestue i Husum Kirke

Lørdag den 5. marts kl. 10 er der endnu engang legestue for de 1-4-årige i Husum Kirke. Der begyndes i kirken, hvor man synger, danser og spiller på små instrumenter, og bagefter er der fri leg i salen, mens forældre og bedsteforældre får kaffe og morgenbrød. Der vil også være brød, frugt og saftevand til børnene.

Sangeftermiddag i Husum Kirke
Onsdag den 9. marts kl. 14 er der mulighed for at lufte stemmebåndene, når man synger fra Husum Kirkes Fornøjelige Sangbog. Der er ønskekoncert med organist Frank Jarlsfelt ved pianoet. Onsdagsklubben i Husum Kirke er et sted for alle, der gerne vil høre et spændende foredrag, synge en sang og ellers hygge sig sammen med andre. Ind imellem sang og foredrag er der kaffe eller te, samt ostemad og kage. Det koster 25 kr. at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig; så man kan bare komme, hvis man har lyst.

                                                     Høstmarked i Husumvold Kirke

Legestue i Husumvold Kirke
Hver onsdag formiddag kl. 10-12 slår Husumvold Kirke dørene op for de små og deres voksne. Legestuen er et mødested for både børn og voksne: mødre, fædre, bedstemødre, dagplejemødre og andre. Her kan alle få en hyggestund, udveksle erfaringer og lege og synge med børnene. Der er hjemmebagte boller, kaffe, te og saftevand til 5 kr. pr. familie.

Husumvold Kirke viser øjebliksbilleder fra Cambodja

Fredag d. 4. marts kl. 14 er der billedforedrag i Husumvold Kirke, når Hanne Rosenberg fortæller og viser billeder fra landet, der i disse år er ved at rejse sig fra en sjældent barsk fortid.

Fredagsmødet er en foredragsrække, hvor du kan høre foredrag, der fænger. Vi begynder med en kort andagt i kirken og undervejs bliver der også tid til hyggesnak, kaffe og kage. Kaffe og kage koster 10 kr.

Eventyr i Husumvold Kirke

Søndag d. 6. marts kl. 14 får Husumvold Kirke besøg af en gruppe retorikstuderende, der vil læse højt for os af H.C. Andersens eventyr. Vi skal læne os tilbage og høre ”Tommelise”, ”Fyrtøjet” og ”Det er ganske vist”. Arrangementet varer ca. en time og henvender sig til børn i alderen 7 – 100 år.

Spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke

Tirsdag den 8. marts kl. 17 er der igen spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirke for børnefamilier, bedsteforældre og andre interesserede. Det er kirke og kristendom i børnehøjde, når der bliver fortalt bibelhistorier, så børnene kan forstå det. Ved denne gudstjeneste skal man ud at sejle i stormvejr, når sognepræst Stig Boel fortæller historien om dengang Jesus gik på vandet.

jesus_walks_on_water

Efter gudstjenesten, der varer omkring en halv time, er der fællesspisning, hvor menuen naturligvis er spaghetti med kødsovs. Det er gratis at deltage, og kræver ikke tilmelding.