2700-netavisen har besøgt Boldklubben Fix, som gør klar til den nye sæson

Nedrykningen til Serie 2 har langtfra taget modet fra den hyggelige klub på Brønshøj Kirkevej. Snarere tværtimod. Her er man i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson, hvor man satser på en hurtig tilbagevenden til Serie 1. 

IMG_0972

Optimister med stort smil på læben, fra venstre Philip Møller, Cannie Brolev og Anders Kold foran det dejlige klubhus på Brønshøj Kirkevej.

Et nyt trænerteam får den spændende opgave at få spillet holdet så godt sammen, at man hurtigst muligt kan rykke op igen. Det drejer sig om 33-årige Casper Christensen, som man har lavet en foreløbig et års aftale med. Han er en offensivt indstillet træner, som gennem en længere periode har haft et godt øje til Fix, hvor han ser et stort potentiale. I bestyrelsen er man af den opfattelse, at Casper Christensen er den helt rigtige mand i spidsen for genrejsningen af klubbens herresenior. En genrejsning man håber på efter en række hårde år med dårlige resultater. 

Med sig har Casper Christensen taget assistentræner Nikolaj Kjær og fysisk træner Anders Steensen. De tre har arbejdet i samme funktioner i FB. Nikolaj Kjær er 37 år og tidligere aktiv i Jyllandsserien.

Fysisk træner er den  36-årige oversergent i forsvaret, Anders Steensen, som er selvstændig personlig/fysisk træner. Han har gode erfaringer med netop fysisk træning og opstartsprogrammer fra bl.a. Rødovre Mighty Bulls og Rishøj Boldklub.

Julius Rechendorff fortsætter sit nuværende arbejde med klubbens 2. senior, ligesom Nikolaj Toft også fortsætter som assistenttræner.

Chris Sørensen og Gunleif Christensen fortsætter på 3. senior som henholdsvis træner og assistent.

Eik Thomsen vender hjem

Under besøget hos Fix, havde vi en lang snak med bestyrelsesmedlem Anders Kold, og han kunne fortælle med stor glæde i stemmen, at Eik Thomsen vender hjem efter et ophold i Brønshøj. – Det betyder utrolig meget, at en så rutineret kæmpe er tilbage. Det vil utvivlsomt smitte af på hele holdet. Nu skal vi ned og slikke sårene lidt efter nedrykning for både 1. og 2. hold til henholdsvis Serie 2 og Serie 3, men der skal ikke herske tvivl om, at vi går efter en hurtig tilbagevenden i begge rækker. Jeg vil også nævne, at vi har fået klubbens tidligere 1. holdstræner Peter Krejlund tilbage som en slags sparringspartner. Han kommer og deltager omkring 1.holdet, og den store erfaring han har, vil vi meget gerne benytte os af.

Hjemmebanen ?!!

– Ja det var jo vores ønske, at alle hjemmekampe skulle afviklet på Brønshøj Kirkevej. Men af hensyn til vores store ungdomsafdeling, bliver det nok lidt her og der, fortsætter Anders Kold. – Sæsonpremieren bliver dog på vores eget anlæg, idet kampen spilles en hverdagsaften (torsdag den 14. august mod Viktoria). Men ellers vil Gadelandet nok være den bane, vi spiller mest på foreløbig.

Og så er det jo om kort tid, der Husum Cup, og den ser vi frem til hvert år som en fremragende opstart til sæsonen, fastslår Anders Kold.

Dameafdelingen i Fix er i fuld gang

Men det er ikke kun hos herrerne, der sker noget. Allerede nu har damerne i Fix taget hul på sommertræningen. Der er sæsonpremiere fredag den 22. august mod Østerbro, og deres kamp spilles på Brønshøj Kirkevej.

IMG_0973

Så er man så småt klar til dagens træning ..

Træningen klares af Philip Møller og Anders Kold, og de er begge fuld af fortrøstning. – Vi oplever en stor interesse, og der er pæn deltagelse til træningen. Men vi ser da gerne, at endnu flere piger vil møde op og give et nap med. Vi har det sjovt, og der er en god stemning og atmosfære på holdet, siger Anders Kold og slutter – Der trænes to gange om ugen – mandag og onsdag fra kl. 18 – 19.30, og vores turneringskampe vil blive spillet fredag aften. Er man interesseret i at være med, kan der ringes til en af de to nedenstående.

IMG_0978

Trods varmen er der allerede pænt fremmøde til damernes træning. Her 14 dejlige fodboldpiger klar til at svede for klubben.

Holdleder hos 11-mands er Lene Jensen (44943338), mens Cannie Brolev (31318862) har ditto opgave for 7-mands.

Så alt i alt har man taget arbejdstøjet på i Boldklubben Fix. Nogle triste sæsoner skal revancheres, og det må gerne ske allerede i den kommende turnering.

 

 30062