Så har vi fødselsdag - og 2700-netavisen takker for de første 3 år

flag

Ja som tiden dog flyver afsted. I denne tid kan 2700-netavisen fejre 3 års fødselsdag, og vi takker hjerteligt for en fantastisk modtagelse. Velvidende at dette er et moderne indslag i medieverdenen, startede vi omkring udgangen af oktober måned 2013 denne lokalavis på nettet. Og selvfølgelig skulle læserne lige have lejlighed til at se os lidt an. Hvad pokker var det nu for noget ? Men på de langt over tusind dage vi nu har eksisteret, har vi bevist vores berettigelse, og i dag har vi et godt og stabilt læserunderlag. Ikke bare i 2700 området men over hele landet, ja sågar langt ud over grænserne.

Flere og flere i bydelene som er på nettet, kigger dagligt indenfor på 2700-netavisen. Man ved, vi er der – og ikke er afhængige af distributionsproblemer og lignende. Det er simpelthen bare at gå ind og søge på navnet, så har man den lokale avis på nettet.

Desværre er der fortsat nogen, som ikke rigtigt kan forholde sig til udviklingen, og derfor har svært ved at indse, at netaviser er fremtiden. Men det kan jo være, man vågner op på et tidspunkt. Andre derimod tænker over fremskridtet og den lynhurtige vej for nyheder og promovering i det hele taget, man har i dag.

Vi vil også rette en stor tak til alle de bidragydere, der har været med hele vejen. 2700-netavisen har fået stor hjælp fra mange både med hensyn til nyheder, lokale fotos og annoncer. Det er jo trods alt ikke helt gratis at have en opdateret avis på nettet. Men for mange er det vigtigt at have alternativer at ty til, når man ønsker at følge med i, hvad der rører sig i lokalområdet.

Vi har fundet vores koncept, og det bestræber vi os på at følge. Netavisen har ikke en stak faste medarbejdere at trække på, men vi benytter os i vid udstrækning af læsernes støtte og hjælp. Og igen – tak for det !

Baggrunden for at lave netavisen er i og for sig ganske enkel. En ubegrænset kærlighed til Brønshøj og Husum. Gennem næsten 40 år har netavisens redaktør og udgiver skrevet om og taget aktivt del i livet i bydelene. Derfor ligger 2700-netavisen selvfølgelig også placeret i lokalområdet – midt på Husum Torv. Mere lokalt kan det vel ikke være !

Nu har vi så taget hul på 4. årgang, og det glæder vi os over.